Last updated!

03 September 2011

Tempahan Couple Doodle Keempat Untuk Amalina Sudah Siap

salam blogger semua..selamat hari raya kelima..
hihi..korang masih dalam mood raya ke?
apit dah abes modd raya dah pown..sibuk dengan tempahan..
apit dah siapkan tempahan yang keempat iaitu untuk Amalina..
beliau mahukan baju bewrna biru dan berseluar hitam..
kasut dan corak pula mengikut kesesuain..
so doodle di atas adalah hasilnya..okay ke tak?
hihihi..korang jangan memandai nak amik..nie tempahan taw..
kalau sesiapa nak tempah meh tengok entry nie >> KLIK
hanya tinggal lagi 6 tempahan saja lagi okay..
juz RM5 sahaja..so tunggu apa lagi..hihi..
ha korang nak jadi pandai dalam adobe photoshop tak?
korang boleh tengok entry special nie >> KLIK
itu sahaja lah bebelan pada hari nie..
babai! peace! jom terjah!
http://armalchentaputera.blogspot.com/

5 orang comel komen:

adamainaa.com said...

nak tempah boleh. hahaha.

~Nana 귀여운~ said...

sweet nyewwww :)

Cik Domo said...

comel2 XD

❤nur' amalina❤ said...

cntek2..
suke sgt2..

Aiman Aziz said...

hahaaa .. Semua entry yg pes time blogger pemes wat,, same jea.. takde perenggan kah? heeee..