Baca Entry Latest Nie Jugak!

07 September 2011

Tempahan Vector illustration Flohasella #1

salam blogger semua..tengah buat apa tue?
jangan buat benda yang tak berfaedah cukup lah ye..
okay..nie entri pasal vector illustration..
korang nampak kan gambar kat atas tue?
itu bukan freebies plak ye..hihi..kang pakat copy lak..
nie untuk akak tieha..beliau tempah kat apit semalam..
hari nie dah siap..cepat tak apit buat?
cuba korang tengok gambar original akak tieha nie..


sama tak dengan apa yang apit lukis tue..hihi
harga yang apit amik tak mahal pown..hanya RM15 sahaja..
bukan semua harga RM15 tau..apit tengok jenis gambar tue jugak..
kalau gambar seorang ke maybe RM5 jer ke..
kalau korang rasa nak gambar korang cam akak nie jugak..
korang boleh la gtaw apit kat facebook ke..
kalau gambar korang tue jelas..senang la nak lukis..
kalau kabur..agak lama la nak lukis sebab kena teliti betul2..
before tue..jom terjah blog saudari Tieha..klik jer bawah nie..
http://flohasella.blogspot.com/
okay lah korang..komen-komen lah ye..
thanks sebab setia dengan blog nie..
peace..babai!


19 orang comel komen:

My Name is Mar said...

Bolehlah tahan...
Luaran dia sama..
Tapi nak sama 100% tu memang tak lah kan?
Ho-ho-ho!

Lieyly ︱ Alia said...

woo cntik apit ^^
buat lg cntik noh..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . comelnye

:)

dill said...

cantik!

dill.

NiNaBaNaNa said...

hoh nak jugakk . dengan adik bagi free lah boleh ? hihi . hurm nak post duit mcm mana ? alolo sedih :(

~Tieha~ said...

thanx apit....

ratu zuleyqha said...

wow !! cantik la,, jelez.. tolong buatkan untuk saya jugak boley ?? hihi :D

adamainaa.com said...

cun dah ni apit. suka tngok artwork ko hehe

menarik.tertarik said...

cun gak

khairul said...

smart la bro

suha said...

cantikk lah apit :)

yayath said...

smart n cantik la apit:)

liyana shamsuddin said...

wah cantik lerrr..nak jugak bole?

cx's said...

cantiknye!! :)

Budak Nakal said...

^ ^ komen sikit, kalau line tebal tu di nipiskan pasti tambah smart^ ^

Hafizzi Aziz said...

haah kan. thanks. :-)

D i n said...

cantik :D woaaaa sifu !

Leeza dayasari [santai leeza] said...

serius 100% cantik....

moizate said...

apit.. lukis pakai computr ke tangan????

ce komen hasil karya saya.. ok x???

http://moizate.blogspot.com/2013/07/art-from-my-hand.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...