Baca Entry Latest Nie Jugak!

15 September 2011

Freebies Icon Shoutbox

salam blogger kepada semua bloggers..
kali nie apit nak bagi freebies kat korang..
nie freebies untuk icon shoutbox blog korang tue..
so ini icon untuk muslimah a.k.a pompuan lah..
yang laki mana-mana nak amik pown boleh jugak..
mana la taw kot kot nak tukar angin guna icon muslimah ke..
hahahaha..so kat bawah nie ada banyak warna..
korang pilih la yang mana korang nak..
kalau korang nak, click ja gambar tue..
nanti automatik akan newtab..
then korang amik lah URL gambar tue..
cara nak letak kat shoutbox, usha sini >> KLIK
dipersilakan amik dengan senang hati..



size freebies icon shout nie apit buat 250x350
saja apit buat besar sikit..kot kot korang nak letak kat sidebar..
kalau korang amik tue korng tinggal komen kat bawah nie okay..
 selamat mengambil freebies..peace..babai!


44 orang comel komen:

Ajiera said...

woah, comel freebies muslimah nee :)
lagi2 yang tudung color pink :)

Fendy said...

yg laki xde ke?

yayath said...

yath amek satu:)kaler pink..hehe..thanks:)

Nurwanieyusoff said...

alamak wanie amik satu td tp x jdi...shoutbox pulak ilang!! Camner ni

aimi said...

chantek

Maii Yusre said...

Waaaa ♥

Lieyly ︱ Alia said...

rjin betoii apit ^^

cantik..

EYDA REINOKU said...

waa comel berseri seri ye..nak jugak satu ye..hehe

fieda said...

apit saya ambik satu kaler purple..mekasih byk2..

Colattachocolates said...

cumilll...

sue said...

saya ambik satu freebies ni ye ! cantik sgt hasil kerja apit ^_^ btw terima kasih banyak2 nnti saya promosi blog awk dekat blog saya tau..

izzahdegreat said...

comey2...suke sgt :)

Mss Dollyxiouse ❤ said...

ambik satu..comel :)
thanks~

sue sopian said...

sue amek satu k.. kaler pink of coz.. hehe.. btw thanx a lot sbb bnyk bg freebies kat kitorg ni.. (sue x pandai lg wat doodle sbb x kreatif..huhu)

Diyana Ali said...

amik freebies sini satu ye, tq so muchh:)

alfi said...

tenkiu, sy amik merah,,

Shaa Aien.. said...

thanks ,. ite ambek pink :)

Diyana Ali said...

amik satu lg, tengs :)

Eza Boom Boom :) said...

eza ambik satu k, kaler kuning^^

feeza said...

ambik 1 ye :)

Nur Alieya said...

ambik 1

Nadzirah Azani said...

amik warne pink ye..thanks apit :D

Cik Mar said...

Assalamualaikum , sy amek yg biru ya ? :)

ZiErWa zAiNaL said...

comelnye freebies wrna pink..nk amek taw.hehe

cik_miemy said...

mimi amik 1 :D

Nurul Alyaa said...

ambik buat icon shoutbox satu. thanks. =)

miss osixnine said...

sy amek 1

dhia adawiyah said...

nak wane ungu !!

The Light Of Peace said...

nice..

Nur Syahida said...

cantik..syeeda ambil satu..terima kaseh

Lieya said...

ambil satu ye , tq :)

Kelip Kelip Comel said...

comel..sya amik satu..

AinaFatini said...

Amek satu erk . Wrne pink . Btw , comel sangat xD Thanks ;)

♥ Cik sHieMa ♥ said...

amek 1 ye
:D

anneDEE said...

amik satu , mekacihh :)

nurul.dila said...

apt. amik satu tau :P

Deey said...

amik satu. syukrann :)

nur aina' said...

ambil satu ya :)

Hanaa Daud said...

Ambil satu :)

ɥɐɹnzɐu ɯıuɐɥ ıʇuıq ןnpqɐ ɟɟıʇɐן [pinkolah] said...

apit... olah amk 1 tau hat wana pink tu..hehehe tima kasih apit. :)

zatie said...

apit..saya ambik satu erkk...hehhe..tq..^__^

HansSyaz said...

amik yg silver.. tapi dia kluar separuh je gambar doodle tu -.-
apa2 pon terima kasih

ɥɐɹnzɐu ɯıuɐɥ ıʇuıq ןnpqɐ ɟɟıʇɐן [pinkolah] said...

apit olah amk wana pink hehehe

cik baby said...

comel....nk mix sume bleh???hehe..tamak amat ak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...