Baca Entry Latest Nie Jugak!

23 June 2011

Tempahan DVD Tutorial Photoshop

salam blogger kepada semua bloggers kat Malaysia..
harap blogger semua sihat-sihat hendaknya okay!
kali ini bukan entri tutorial taw..no.no.no..
ini entri sepenuhnya pasal Adobe Photoshop..
blog apit ada menyediakan tutorial untuk photoshop..
tetapi apit hanya dapat tunjukkan basic photoshop sahaja..
yela..penat oo nak print screen kalau nak tunjukkan editing best-best..
so apit nak bagitaw kat mana apit dapat ilmu adobe photoshop ni..
apit dapat dari DVD TopSecret Adobe Photoshop ini la..
terdapat 4DVD dalamnya..memang dia ajar dari A sampai Z..
ramai yang tanya apit macam-macam pasal photoshop..
apit nak explain tak boleh sebab tak da depan mata kan..
so DVD ini akan membantu kawan semua memahami basic hingga expert..
dulu apit pown bermula dari zero dulu taw..
DVD Original ini kalau tak silap harganya dekat RM379 rasanya..
tue pown kena order dari luar negara kalau tak silap..
mari apit terangkan apa yang terdapat dalam DVD ini okay..








DVD yang kelima ini adalah pemberian extra dari apit..
DVD Kelima adalah bertajuk FANTASY POTRAITS..
ia memberi tunjuk ajar cara untuk editing Potrait..
sesuai untuk yang meminati dunia photography..



Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan komen di bawah..
kita akan berhubung private melalui handphone..
tidak rugi jika membelinya..sangat-sangat berguna..
Hanya rm40 seumur hidup untuk ilmu sebegini..
100% video tutorial dan step by step diajar penuh ketelitian..
sangat-sangat berbaloi kepada pembeli..
Insyaallah kita sama-sama manfaatkannya..

SESIAPA YANG BERMINAT..
SILA ADD FACEBOOK APIT DI SINI..
INBOX APIT KAT SITU OKAY!

Salam by Hafizzi Aziz

82 orang comel komen:

Azhafizah[フィザ] said...

nak satu!..ni RM40 untuk 5CD ker?

Muhammad Izzuddin said...

salam ! apit aku nak order ! =)
inbox aku ea skyway_deen@yahoo.co.uk
=)

Lissa said...

ala...nak free.ta nak bayar,buleh tak??:P

Innanie | Ariffin said...

wah bagus ni... nak order satu boleh?

zarulfarhana said...

nk sgt...nk kna cri duit nie..nk beli gak..

shida'R said...

wow mcm best jer..apit dah de dvd tu?

Hafizzi Aziz said...

@Azhafizah : 5keping DVD juz rm40..sepaotnya 4DVD sahaja. apit bagi extra special utk siapa yang cepat. kalo berminat,inbox apit kat fb dan boleh confirmkan okay!

Hafizzi Aziz said...

@Muhammad Izzuddin : nak order? okay, add fb apit dan inbox apit untuk pengesahan okay.

Hafizzi Aziz said...

@Lissa : alamak! free? hihi. apit pown bantu kawan apit nie lissa.

Hafizzi Aziz said...

@Innanie | Ariffin : nak order? boleh ja. add fb apit dan inbox apit okay.

Hafizzi Aziz said...

@zarulfarhana : ha kumpul duit cepat2..tempahan adalah terhad. terima kasih.

Hafizzi Aziz said...

@shida : apit belajar kat DVD nie la shida..tue yang taw sedikit sebnyak pasal photoshop nie. sangat2 berguna.

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

skali dengan software photoshop x ?

maomampos said...

tolong kawan ek..
hahahaha...

Hafizzi Aziz said...

@♥ Nazratul Hidayu ♥ : software xdak skali. kalo sekali software caj lg rm10 lak. full version. bek download ja. blog apit ada ja software tue.

Hafizzi Aziz said...

@maomampos : tolong kawan2 bai. huhu.

d34n said...

wah! mcm best je nih..nak order.. :D

E K A said...

oh tak de ae...tu la saya buka pun tak de apa2 alert ckp ada...tak tau la.mungkin dah lari tmpt lain kot ;) tq ye apit

hazeim said...

isy2 hazeim ne beli gak nie . . .ne korek duet lm bank nie . . .huu

Hafizzi Aziz said...

@hazeim : ha nak beli boleh inbox kat facebook apit k.

nano said...

eh,,mcm best jer,,,,sllu nano gune tutorial kat website je,,,if nk tempah buley lg x ni??






deep inside my heart say : maaf sgt2 if nano de wat apit terasa hati,,,nano mntk mf k,,,

Hafizzi Aziz said...

@nano : eh mintak maaf lak dia..
rilex suda nano..
hihi..its okay la..

Nadya O'Conner said...

apit..nad dah add..:)
approve tau..nak beli..:)
lagi satu,nadia promote blog anda di sini >>Miss Nadya Promote Blog Part 5

Anonymous said...

photoshop version apa?
semua version leh apply ka?

Hafizzi Aziz said...

@Anonymous : semua photoshop boleh. xdak hal. portable ke,ori ke,full version ke,function tetap sama. yang latest PS hanya diorang tmbah function sahaja. fucntion asal tetap ada.

+++uchi+++ said...

ada jual lg x nie!! :)

Hafizzi Aziz said...

@uchi : ada ja kalo nak. nanti bg detail kat inbox k.

Anonymous said...

NAK sgt!!!!
adakah saya sudah terlambat?
hum.homm.hmmm

Hafizzi Aziz said...

@anon : masih ada..nak? sila add facebook saya di sini..

http://www.facebook.com/profile.php?id=1317750524

an|MIE|is said...

saia dah add .
saia nak order satu !
tapi saia ostel girl . cmne erk ?

Kampung Balimbang said...

Assalamualaikum...org kampung pun nak oder..boleh lagi ke..

Mohd Asyraf B Mahmud said...

bro aku nk jgak.....aku dh add fb dh....cm na nk bayar??bank in or face to face??

Mohd Asyraf B Mahmud said...

bro sya dh add dh...

aNeys said...

bro .
na beli satu . tp mcm mne na byar ?
aku nih budk ostel . fb aku tade
tp bole inbox kat aneys2428@gmail.com

Clara said...

Kalau beli nt2 ley tak?? harap2 tak hbis stok..

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

kawan
saya nak beli dvd
email saya: arif.fpend@gmail.com

eika_feyzah said...

wow best law cm2 nk order jgak ah..^_^

Alif Azli said...

Nak Satu...

^^eKaTiKaH^^ said...

pehh, best nie..mcm mane nk order??

^^eKaTiKaH^^ said...

apit, ok2...tikah bru jew add apit kat fb..nnt apit bg tau erk mcm ne cre pembelian and pembayaran dvd tu..

nie fb tikah - http://www.facebook.com/masshimaro

tq apit :)

tiha said...

ada lagi ker ni...

Silent Thinker said...

ade lagi tak?nak!dah pm dekat FB

MisS NaSiHa said...

ada lg x dvd ni??nak beli..

Anna Dania said...

Wah, bestnya klu Anna dpt cd tu...tp Anna pokai laa skrng ni...rugi2...huhu

SiTi NuRliYaNa said...

salam.. apit.. best blog apit.. byk info.. yana nk tnya ader lagi x dvd tu? yana dh add fb apit. nnti kalau ader dvd tu inbox yana ok..

erleena said...

mak i gile bagus kowt !

holaulala said...

ade lg x?

Syam Soffi said...

ade lg tak? akak nak order gak

Sepulz said...

Apit nak satu set....tapi macam mana nak bayar ek??? dah add FB apit..tolong gtaw ya...sepul minat sangat ngan benda ne ok....
http://shaifulazmi.blogspot.com

wardatul_syauQah said...

salam..
boleh order lagi x??
sangat1000000xx b'mnat...
saye baru je tau kwujudan blog ni..
tu yg lmbat tu..
sori la klau anggap ni alasan..
tp seriously, sy btol2 nk order..

Unknown said...

salam..cd ni ada lgi ke??

iezat said...

salam,

apit ada lg ker cd nie?

Qabsah Anisah said...

salam...ada lg tak? nak order jg

cik aida said...

apit, ader lagi x cd ni? nk beli jugak...pm me, syaz92@yahoo.com.my

Fada Wada said...

abg apit, cd ni ada jual lg tk?

NICESTUFFY said...

assalamualaikum,

saudara apit, saya juga nak beli cd nie..email detail di ieman_matrix2207@yahoo.com. tq

MUSTIKA MISRAN™ said...

Assalamualaikum, saudara apit? DVD tutorial photoshop ni ada lagi x?
Harganya masih sama ke? & mcm mne cara cara nak bank in duit?
kika_maritza@yahoo.com.my

norfatin said...

tumpang tnya ? available lg x DVD ni ?

Mizuhiko_93@yahoo.com said...

2012 ni ade lagi tak tawaran ni?...huhu..pleaselah ade..

Tia said...

Alaa . nk beli tapi takde duit . Keh keh keh . X dpt nk beli ><

timm_bill said...

ala, cd ni ada lagi ke???
timm_bill91@yahoo.com

nurul wahidah said...

mcm berminat..leh pm sye ke??nie email sye nurollwahidah@yahoo.com

Si Gadis Blogger said...

Salam Apit. Nak order :D hihi.. harga mmg RM40 ke? xde charge postage?

Ahmad said...

Salam sedara Apit...DVD PS tu ade buka lg tak jualannya? Sya mcm berminat nak beli laa..ni email add saya salahuddin.mamat@gmail.com TQ

namakusuzy said...

assalamualaikum ..
nak tanya dvd ni masih ada dijual lagi x? saya sgt berminat nk beli..
inform ye kt emel saya : suzila_himie@yahoo.com

Musyirah :) said...

ada lagi tak CD nii ? NAKKK ! musyi dah add dah :D

Anonymous said...

ada lagi x?? saya nak! email saya : hasya.erwina@live.com

terima kasih :)

epul said...

Salam brader apit..DVD ni masih ada lg ker..saya mmg betul2 berminat..dah lama cari DVD cmni..untuk meng improve kan diri dalam dunia phothoshop ni..harap brader apit dapat membantu... ini email saya epul52_petronas@yahoo.com

ilyayusuff said...

x boleh tgok pon apit..huhuhu

Berry Biru Kraf said...

epit...

saya berminat nak beli ye..masih available? email saya : biru.berry@yahoo.com

Berry Biru Kraf said...

saya berminat nak beli..
email saya : biru.berry@yahoo.com

IRDINA SOFIA said...

email saya faraieyda@yahoo.co.uk. berminat utk beli dvd

Anonymous said...

saya berminat nak beli..
email saya : cikgunik73@yahoo.com.my

FELT ILHAM INTAN SUPPLY N CREATIONS said...

Saya betminat nak beli
Intanzali74@gmail.com

Mufida Khalizaki said...

sy nk beli,
kontek emel
fida_zak21@yahoo.com

Aziz Deco said...

nak satu set...emai ke azidecc@gmail.com ya

didi dain said...

sy bminat nk beli...
email sy... urbancreative89@gmail.com

Anonymous said...

sy bminat...
email sy:
urbancreative89@gmail.com..

Anonymous said...

sy bminat...
email sy:
urbancreative89@gmail.com...

norvie said...

as salam ,,, msh ade ag x dvd tu?
respon 2 my email : i1udccv@gmail.com

Bisikan Hati said...

masih ade toturial tu.. sy nak satu boleh

Bisikan Hati said...

ni nak tanye... dvd toturial tu ade x lagi.... saya nak satu boleh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...