Baca Entry Latest Nie Jugak!

24 November 2011

Nak Cashout Ke Tak? Rasa2 Korang..

salam blogger kat korang semua..
menaip entry sambil tersenyum riang..sampai ke telinga..
kenapa? sebab churp2 bagi rezeki lebih la..alhamdulillah..
sebelum nie kan apit dah pernah merasa duit churp-churp..
kalau korang tak percaya, korang tengok ENTRY nie..
haa itu cashout pertama churp2 taw..memang churp2 boleh dipercayai..
so kali nie nak galakkan korang daftar churp2 nie..
sebab memang tak rugi pown..serius cakap..korang tak nyesal..
earning yang apit dah kumpul setakat nie..tengok bawah nie..
meh nak story sikit camna dulu 1st buat churp2 nie..
masa daftar dulu..memang nak dapat 20 sen pown hegeh2..
pastue makin hari makin bertambah..hepyy..
apit sharekan iklan churp2 nie kat facebook or twitter..
pastue apit kumpul lah sampai boleh cashout..nak tengok betul or tak..
bila dah cukup jer RM100, apit try cashout, sebulan pastue..
terbukti churp2 nie tak tipu kita..memang diorang bayar..
so camna korang nak naikkan earning korang tue, korang kena la usaha..
so setakat nie apit dah buat duit dengan churp2 dah RM400++..
kat bawah nie jumlah kesemuanya yang apit dah hasilkan dengan churp2
so memang churp2 nie boleh dipercayai kan?
sapa cakap kat tenet takleh buat duit..tapi nie duit poket jer lah..
korang pown boleh jugak..korang daftar churp-churp nie..
kat bawah nie korang pilih la..daftar and tutorial untuk korang..

mesti korang nak tahu tips2 camna nak nekkan earning korang 
dengan cepat kat churp2 nie kan? senang jer..
1. Korang kena rajin bukak dashboard churp2 korang..
2. Korang rajin2 lah promote iklan churp2 korang tue..
3. Share link churp2 kat facebook, twitter or laman sosial len..
4. Kalau boleh, buat post pasal churp2 kat blog nie..
5. letak iklan churp2 tue kat blog korang..
6. yang penting, jangan klik iklan korang sendiri..nanti kna banned!

okaylah korang..itu saja yang nak dikongsikan dengan korang..
eh eh apit bukan nak menunjuk earning apit nie..
apit juz nak korang jangan cepat give up jer..
korang pown boleh dapat banyak lagi dari tue taw..
tambahan lak tengah cuti sekolah nie kan..rajin2 lah update..
kepada Blogger Shida..please jangan give up..k!
jumpa lagi pada entry yang akan datang.babai..

13 orang comel komen:

m!3yr4h_LolLy said...

wah ! bestnye. rasa macam nak join gak tapi pemalas. heee

Original CikTeddy said...

go0d tips!

maMataufiQ said...

same rs nk join..tp mlss...kalo mls ssh ler nk dpt kn..hihi

purpl3h0lic said...

perghh !
bnyaknyeee ~
50-50 jom !
hahax ! xdelahhh .
nie nape apit ngn lyssa kaye sngt nieee ??
haishhh .
xleh jadi niehhh ,
tnggu bnyk ag tauuu ~
pastu bru cash out ^^,

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

apit jeles nyew..nak wat tapi tak reti huhuhuhuh....btw sangat jeles....apit nanti belanjew ea...hihihihi.....

alif haris said...

perghh banyok gilo bro .. ! :D

alif haris said...

bro .. bnde ni memang kene rajin promote iklan tu kan .. ?

MaYa MustWany said...

allhamdullilah rezeki.

Lyssa Faizureen said...

hehehe . Lyssa tak give up ! Ini semua sebab dorongan dan didikan daripada Apit !! LOVE YEAH !

Nyamuk Terbang said...

wah byknya

Kotak Mancis said...

salam apit... lama xnak tunggu cek tu sampai kat tangan kita... lepas dari kita cash out

shida'R said...

apit...tgh sbar lg nih huhuh.....arghhh...

Chocolate said...

Assalamualaikum bang,boleh tak abg ajr mcm mne nak letak bende2 simbol2 ats tempt post tu.
mcm ni

http://3.bp.blogspot.com/-H0WKJKL3ZCI/Ta6XU-0H7LI/AAAAAAAAHYE/HE5HBWkOXBI/s1600/blogger-post-editor.jpg

sebb sye punya computer dh reformat,so blog die tkde papepun,tkde tempt words colour2 ke,link memg tkde.mcm mne eh?

drop komen dekt sini eh

www.chocalymilk.blogspot.com

go to shoutmix tekn lesson

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...