Last updated!

20 November 2011

Vector Pemenang Jom Mewarna Doodle


salam blogger kat korang..
vector kat atas tue vector saudari dysha..siapakah beliau?
alaa..korang dah lupa ke? kan dia pemenang Jom Mewarna Doodle..
korang dah lupa ke? yela..meh sini nak ingatkan meh..DI SINI
nie hanya free untuk dysha..sangat susah gambar yang dia bagi..
sory dysha..tak berapa nak jadik sangat kan..sory eyh..
ha korang tunggu apa lagi, jom terjah blog dia..
http://dyshaalamstudio.blogspot.com/
kalau ada yang nak tempah vector kat apit pown boleh..
juz kasi gambar kat facebook apit kat SINI
kalau gambar korang jelas dan size besar, lagi lawa taw..

11 orang comel komen:

bebyhani said...

cantik ^^

Lyssa Faizureen said...

waahhh .. pandai apit buat ! :D

Cik Rose Cute said...

cantik...thanks doodle tue..cantik...

AreFiSya Aien said...

apit ajr la cra nk uat,,hehe..btw cntik ^^

ayu jue said...

ok jeles!

Nazura Naa said...

comell la apit buat,,hehehhe...

shida'R said...

comel jerk ^_^

smilenajah93 said...

wahh ~ pndai kowttt ! jeles nie , hehe ~

atien said...

wah cantik sgt...

Azhafizah[フィザ] said...

nice ok!tahniah kepada beliau..blog die dah lame diterjah di WLA.heee

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

TQ apit.. ske sgt oke... da lama da tepek kt blog..huhuhu