Last updated!

08 November 2011

Churp-Churp Nie Memang Pemurah laa..




assalamualaikum..
salam blogger kat korang semua..
tadi bukak facebook, nek la noti pasal entry lyssasecret..
kalau nak tahu entry pasal apa, cer korang tengok SINI
pastue rasa tergerak hati nak check akaun jugak la..
memang terbeliak la jugak walaupown tak la terbeliak cam lyssa..
korang ingat tak cheque churp-churp2 yang apit dapat hari tue?
kalau korang terlepas entry tue, tengok SINI
so korang tengok la akaun apit skang nie lak..


ha memang betul cakap lyssa..memang terbeliak kan..
bagus betul churp-churp nie..sangat memahami..
macam taw2 jer skang nie apit kopak sikit bab2 duit nie..
hahahaha...so korang kena cuba jugak taw..bestt..
kalau korang nak daftar, korang usha bawah nie okay!

17 orang comel komen:

Ah Long said...

support, churp2 permurah lagi penyayang haha. duit duit duit

Saia Budax Lanun said...

Assalam, Congratulation... wahhhh, gembira sakan lah nie kan... huhuhu... Aque plak tak begerak2 langsung...huhuh

Misz Azney said...

bezzz nyer. . jom belanje manja mkn. . hik3.. gtal !. . cmne awk leyh dpt earnings byk eq?

Shazrizal Shahmy said...

weh..nak tanya sikit..aku punya churp churp still 0.00 ..walaupon aku share macam nak apa iklan tu..eerrr..boleh tak ko kasik tips macam mana kau boleh mendapat earning banyak macam tu..

Nyamuk Terbang said...

tudia byk nya dpt

smilenajah93 said...

dh lame nk buat ,, tp xjadi je . mcm mane erk ? hm , kalau nk cash out macm mane ek ?

smilenajah93 said...

dh lame nk buat ,, tp xjadi je . mcm mane erk ? hm , kalau nk cash out macm mane ek ?

Lyssa Faizureen said...

Wowww . Dia lagii banyakk ! Jeles edenn . hehehe :D

Cik Hany said...

waa..congratz apit.. Cik Hany pnye churp2 x gerak2 lgi...still o.oo..haha..xpe2..usaha tangga kejayaan...

Anonymous said...

alalaaa bape lame nak dpt jumlah ni..hek..hek.. dah cuba dh tp x rajin nak f0ward..hehe

SoutulMujahid said...

churp2 ni apokobondo plak? mcm nuffnang gak ke?

Cik FaRiZaM said...

churp churp ni mcm nufnang gak, salah satu affiliate gak,cume beza nye churp churp leh promote kat FB, twitter , blog and other social networking......jom la join churp churp ! churp churp ni lagi laju dr nuffnang ....bg sy laaa

Onitsuka_hana said...

0.00 np ye..

shida'R said...

hehe..best2..shida mls nk layan churp2 rsaye ekekeke..

MaYa MustWany said...

burung biru tuh ber sen langgsung.nuff je la de bagi sikit.hhihihi.kelakar2.

♥Aien Najwa♥ said...

wah..untung ler ! ~~ =)

Hantu Writer said...

aik.boleh tulis"WOW it us very dpecial 2 u n me,jom tengok".tapi description tiada??cuma gambar saja?tak kena ban ka?kalau boleh aq nk wat mcm tu.tapi kalau manipulasi ayat,nanti kena,2 aq x brani.mcm erk?tulun aq,boleh letak gambar saja?