Baca Entry Latest Nie Jugak!

28 November 2011

Habes Bercuti..Terus Demam..Terbaeekkk...

salam blogger kat korang semua..haiii..
rindunya kat korang semua..aduhaii..lama x update blog..
dah bersarang dah nie..banyak bebenor labah2 kat sini..
hmm kalau korang ada baca status fb, apit dah gtaw ke mana apit menghilangkan diri..hihi..macam ada yang baca jer..
apit p bercuti la beb..hahaha..start dari hari jumaat..sampai la hari isnin
penat doe..jelajah malaysia la konon..nampak gambar atas tue?
tue baru sekeping dua jer gambar..ada belambak g gambar..
tak payah la nak letak semua kan..serabut nanti..
meh nak story2 sikit kemana apit dan family pergi round2 in the world..
mula2 kitorang pergi Negeri Sembilan dulu..terus ke sana..
sebab nak jumpa sedara kat sana..diorang yang akan bawa kami ronda..
kami bermalam kat Homestay di Seremban..
keesokkan harinya kitorang pergi ke Nilai 3 untuk shopping..
Then abes shoping kitoang ke Kuala Lumpur untuk makan,,
makan Indonesia..Nasi Padang..sedap eyh..huhu..
Keesokkan harinya pula ke Melaka pula untuk jejalan tengok Melaka..
banyak jugak tempat best2 kat Melaka ye..dah bnyk berubah..
semakin maju dan terus maju..syabas buat Melaka..
then hari Isnin iaitu hari nie kitorang pergi ke rumah sedara dulu..
pas makan2 semua,terus jer balik Kedah sambil ronda KL..
hmm skang nie apit dah demam akibat kena hujan kat Melaka..
tak larat nak kasi freebies or apa2 kat korang..
hmm okay lah korang..jumpa lagi pada next entry ye..babai!


15 orang comel komen:

sue stewart said...

jgn lpe mkn ubat! :p

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

best je die pusing malaysia...

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

mak aih..satu m'sia dipusingnye...
its blessing in disguise la tuh..
get well soon~~

Lieyly ︱ Alia said...

bestlah p cuti..semoga cepat lega demam apit..

:)

❤ fiQah Bambam's ❤ said...

kesiannya :) hee . get well soon ! btw , best nya dpt holiday ng family .

Miss Purple Ungu said...

patut la apit lama menyepi...
cuti2 malaysia rupanya ;)

MaYa MustWany said...

amboii merantau sana sini..hihihi
dah,rehat jew dulu.bior betul2 sembuh baru nak bagi freebies.kesihatan penting oo.dah sihat bru best blogging kan.

makan ubat,rest,banyakkan minum air suam.semoga cepat sembuh.amin.

aimi said...

seronok nye....semoga cepat sembuh =)

~Nana BamBam~ said...

cuti sakan nampak..kesihatan kene jaga juge,,,happy holiday :)

husnazahidi said...

lorh..jelesnyaa cek..

tuk apit..jgn lupa mkn ubat..^^

far_east said...

smga cpt sembuh yer apit.. =)

cik panadol said...

amboi...sakan berjalan ye...mane ole2?hehe....

khairul said...

sakan hg berjalan apit

nasha sanza said...

jangan lupa makan ubat..haha..cuti sakan yek!

Azhafizah[フィザ] said...

get well soon apit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...