Last updated!

15 November 2011

Aku Suka La Video Versi Lukis2 Camnie

salam blogger kat korang semua..
hmm kali nie entry pasal video yang lukis2 lagi..
kreatif betul kan diorang nie buat iklan camnie..
banyak kat tv skang iklan2 kerajaan banyak camnie..
sangat kreatif dan menyampaikan meseg yang jelas..
video ini diorang nak sampaikan meseg bandar selamat..
ke arah malaysia yang lebih selamat dan aman..
korang tengok lah sendiri bagaimana mesej tue disampaikan..
sangat2 kreatif..I LIKE okay!
PLAY VIDEO DI SINI

7 orang comel komen:

cik panadol said...

iklan ni memang best!leka sy tgk aritu kt tv hehe....

husnazahidi said...

btol2..ska tgk iklan klinik 1 malaysia ngan kedai 1 malaysia tuu..
pndai yg mlukisnyaa..^^

smilenajah93 said...

btul2 . dah la comel lak tu lukisan dia . heee~

MaYa MustWany said...

semenjak iklan maxis,sekarang dah banyak guna iklan macam ni..kedai 1Malaysia pun follow jugak iklan macam ni.sempoi jew.dari iklan menari2 depan anak or iklan jenama bunyi tak boleh blah.huhuhu

notmyname said...

iklan tu jd interesting untuk kita tgok.lagi satu iklan yg pasal keselamatan jalan raya tu.stylo je.

shida'R said...

shida pun suka apit :)

maisarah sarah said...

penah tgk kat tv ritu.suka jugakk.cute je