Last updated!

30 November 2011

Jom Kita Terjah Mereka dan Join We Love Arts



assalamualaikum korang..haiii..korang tengah buat apa tue?
hmm apakata jom kita terjah blog2 yang kreatif2 nie..
korang nie ahli2 dalam group We Love Arts
kalau korang nak join group nie, korang boleh request kat bawah
JOIN GROUP WE LOVE ARTS - SINI
okay apit nak promote2 jap blogger@ahli WLA nie..
diorang ada lukiskan vector comel untuk apit semalam..
wah wah wah..sungguh kreatif ye mereka..huhu..
kita start dulu dengan orang pertama yang lukis vector apit..
nama si KERI IKHWAN..si pot pet dalam group tue..
korang tengok lah vector yang dia lukis kat apit..masa 7minit jer..
http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/
hahaha..comel kan..kih3.pandai betull..cepat tol ang buat ye Keri..
jelez aku taw..aku buat vector berjam2..kau buat 7minit jer..
hmm vector yang kedua nie lak dari blogger Ceq Mar
blogger nie pandai buat vector jugak..diorang nie pandai men tone..
tengok lah vector beliau lukis apit kat bawah nie..
http://musicbrilliant.blogspot.com/
cantik kan cantik kan..tue yang kedua..tunggu jap..ada lagi nie ha..
yang nie lagi gempak beb..perghhh..meleleh air liur..gila style
nama blogger nie lak Manzarina Berntsz..beliau pown berbakat besar
korang usha2 la tengok vector apit yang dia lukis..huh..berbakat doe..
http://manzarina.blogspot.com/
okay..apit promote 3 blogger saja setakat nie dulu..
korang free..korang terjah la diorang..diorang sangat2 peramah..
kalau korang nak join Group We Love Arts pown boleh..
group nie jugak ada blog sendiri taw..jom follow kitorang..
http://gwelovearts.blogspot.com/
setakat itu saja entry kali nie..hope korang meminati seni kami..
jangan lupa terus menyokong apit ye..peace yaw..
assalamualaikum..babai korang!

9 orang comel komen:

Qyla said...

yg last sekali tu paling cantik :)

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

wah santek..jelez jelez..suka yang no 3 tuu cun la eh salah bukan cun tp hensem la...ahahah

keri ikhwan said...

agak memalukan di situ... hasil karya aku agak buruk.. haha

My Name is Mar said...

Manzarina memang TERBAIK!

Cik Rose Cute said...

Memang comel la....

MANZARINA said...

yok... dah publish.... huhuhuhu...tq for apit.... tq yg lain gak sbb sukakan lukisan saya...

~Nana BamBam~ said...

ouhhhh, sangat cantik lukisan mereka...osem

merahitujambu said...

terbaikkan diorg??

NADI PERMATA said...

terbaekkk