Last updated!

03 November 2011

Cheque Pertama a.k.a Duit Raya Dari Churp-Churp

salam blogger kat korang semua..
alhamdulillah mood hari nie sangat2 lah okay..
sebab cheque churp-churp dah selamat sampai kat umah..
nie kiranya first time cek pertama dari pihak churp-churp..
apit cashout hari tue pown tak banyak mana sangat..
korang masih ingat kan entri  kat SINI
kat bawah nie bukan cek..tapi helaian dari cek tue jugak..
ini bukti apit dapat cheque dari churp-churp (poyo seketika)
tak banyak pown cashout..RM103.60 jer..untuk testing cashout..


terlalu ghairah dan rakusnya petang tadi terus g depositkan..
so terlupa nak capture gambar contoh untuk cheque tue..
takot cheque tendang ke apa kan..hihi..gurau ja..
lepas kita dapat cheque tue, nanti bahagian payout history korang akan terteranya PAID..itu maksudnya korang dah terima cheque yang pihak Churp-Churp kasi..


churp2 memang boleh buat duit poket..series..korang kena try..
yang mana belum daftar, korang boleh la daftar kat SINI..
kalau korang tak paham cara nak daftar, boleh tengok SINI..
itu hanya cashout apit untuk bulan september..
so skang dalam tempoh 1 bulan, apit berjaya kumpul RM200.50..

so amacam korang? terexcited tak tengok? series bes wey..
korang kena cuba jugak taw..tak rugi pown..duit poket maa..
kalau korang nak daftar, korang boleh tengok tutorial daftar churp-churp kat bawah nie okay..
TUTORIAL DAFTAR CHURP-CHURP
p/s : nak tunggu RM500++ baru nak cashout lagi..

27 orang comel komen:

Ku Azhar said...

wahhh tahniah!! :)

aRa ❤ aFiq™ said...

okies jeles.. apakah rahsia anda cepat dpt income ? hee

hairy said...

perghhh apit! kaya2..haha

Nyamuk Terbang said...

belanja kiter ckit

Nyamuk Terbang said...

belanja kiter ckit

ieyka_Nz said...

bestnyerrrr...sy punya earning kejap naik, kejap turun jumlahnya...naek heran jadi -.-"

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

bagus la orang tu dah boleh cashout
nape la churp churp saya masihlgi RM10++ je...
Apit, tolong la picit iklan churp2 kita plis

khairul said...

AKU PON baru dpt smlm

husnazahidi said...

congrates!! ^^

huhu..yg husnanya x bjlan2 pon..

zahidahwahid said...

wah!! bestnya...cepatnya dapat....saya punya lambat la?
*sendiri malas promote link ^_^

New Entry: Dapat surat cinta

Comment je dapat dress percuma

iena luviey (: said...

waaaa...
syok nyaaa..
jelesh jeleshh !! :( hehe XD

Yana Houry said...

wah bestnye apit...tahniah =)

SiTi Nurwani Binti Yusoff said...

Congrates! :-)

merahitujambu said...

tade tweeter boleh ke nk sign in

♥ Syikin_My ♥ said...

tahniah, hehe, x penah dpt pun, teringin jgk

puteri.dyne94 said...

wahhh...!seronoknye.....
excited oww dgr dpt duit...huhu

sis92 said...

tahniah apit..ok sis nk belajr buat churp2 jugaklah :)

Azhafizah[フィザ] said...

banyak tuu..churp churp fiza takleh cashout pun lagi..check nuff tak sampai lagi..huu..bagi tips please..open table la pasni..hehe

Fatin Nadia said...

bestnyaaaaa... untung betul..:)

salwaismail said...

untunglah... aku punya 50sen dari dulu. hehehehe :)

salwaismail said...

bukan 50sen, tapi 40 sen! T.T

erleena said...

wahhhh jles niehh , atleast ad dwit tok blajaq kan2 aishh tringin lohh

Lieyly ︱ Alia said...

apit belanja alia..ahaha !

abg ptot belanja seorang adiknya kan ? kihh3 !

Puteri Iqa Izyan said...

woaaa. duit ghaye :D

Cik Kasih said...

OKB---> org kaya baru..hik3

sufy Tashumy said...

churp-2 sye baru ada 60sen.. sangat sedih.. T_T huwaaAaA!!!

Ah Long said...

t le ar open table en apit haha