03 November 2011

Cheque Pertama a.k.a Duit Raya Dari Churp-Churp

salam blogger kat korang semua..
alhamdulillah mood hari nie sangat2 lah okay..
sebab cheque churp-churp dah selamat sampai kat umah..
nie kiranya first time cek pertama dari pihak churp-churp..
apit cashout hari tue pown tak banyak mana sangat..
korang masih ingat kan entri  kat SINI
kat bawah nie bukan cek..tapi helaian dari cek tue jugak..
ini bukti apit dapat cheque dari churp-churp (poyo seketika)
tak banyak pown cashout..RM103.60 jer..untuk testing cashout..


terlalu ghairah dan rakusnya petang tadi terus g depositkan..
so terlupa nak capture gambar contoh untuk cheque tue..
takot cheque tendang ke apa kan..hihi..gurau ja..
lepas kita dapat cheque tue, nanti bahagian payout history korang akan terteranya PAID..itu maksudnya korang dah terima cheque yang pihak Churp-Churp kasi..


churp2 memang boleh buat duit poket..series..korang kena try..
yang mana belum daftar, korang boleh la daftar kat SINI..
kalau korang tak paham cara nak daftar, boleh tengok SINI..
itu hanya cashout apit untuk bulan september..
so skang dalam tempoh 1 bulan, apit berjaya kumpul RM200.50..

so amacam korang? terexcited tak tengok? series bes wey..
korang kena cuba jugak taw..tak rugi pown..duit poket maa..
kalau korang nak daftar, korang boleh tengok tutorial daftar churp-churp kat bawah nie okay..
TUTORIAL DAFTAR CHURP-CHURP
p/s : nak tunggu RM500++ baru nak cashout lagi..

27 orang comel komen:

Ku Azhar said...

wahhh tahniah!! :)

Sarah Mnasir said...

okies jeles.. apakah rahsia anda cepat dpt income ? hee

hazwan hairy said...

perghhh apit! kaya2..haha

Nyamuk Terbang said...

belanja kiter ckit

Nyamuk Terbang said...

belanja kiter ckit

نورزاليخا بنت السعدي said...

bestnyerrrr...sy punya earning kejap naik, kejap turun jumlahnya...naek heran jadi -.-"

Rawlins GLAM said...

bagus la orang tu dah boleh cashout
nape la churp churp saya masihlgi RM10++ je...
Apit, tolong la picit iklan churp2 kita plis

Unknown said...

AKU PON baru dpt smlm

Unknown said...

congrates!! ^^

huhu..yg husnanya x bjlan2 pon..

Unknown said...

wah!! bestnya...cepatnya dapat....saya punya lambat la?
*sendiri malas promote link ^_^

New Entry: Dapat surat cinta

Comment je dapat dress percuma

Unknown said...

waaaa...
syok nyaaa..
jelesh jeleshh !! :( hehe XD

Yana Houry said...

wah bestnye apit...tahniah =)

Siti Nurwani Binti Yusoff said...

Congrates! :-)

merahitujambu said...

tade tweeter boleh ke nk sign in

Syikin Yajid said...

tahniah, hehe, x penah dpt pun, teringin jgk

Unknown said...

wahhh...!seronoknye.....
excited oww dgr dpt duit...huhu

Anonymous said...

tahniah apit..ok sis nk belajr buat churp2 jugaklah :)

Azhafizah MN said...

banyak tuu..churp churp fiza takleh cashout pun lagi..check nuff tak sampai lagi..huu..bagi tips please..open table la pasni..hehe

Anonymous said...

bestnyaaaaa... untung betul..:)

Unknown said...

untunglah... aku punya 50sen dari dulu. hehehehe :)

Unknown said...

bukan 50sen, tapi 40 sen! T.T

erleena said...

wahhhh jles niehh , atleast ad dwit tok blajaq kan2 aishh tringin lohh

Anonymous said...

apit belanja alia..ahaha !

abg ptot belanja seorang adiknya kan ? kihh3 !

Puteri Iqa Izyan said...

woaaa. duit ghaye :D

CikTeddyCorner said...

OKB---> org kaya baru..hik3

SufyBaharudin said...

churp-2 sye baru ada 60sen.. sangat sedih.. T_T huwaaAaA!!!

Ah Long said...

t le ar open table en apit haha