Last updated!

15 November 2011

CANDID TIME CONTEST

salam blogger kat korang semua..
hmm apit telah dijemput oleh blogger Muna di shoutmix..
bukan jemputan kawen atau konsert siti nurhaliza..
tapi satu contest yang bes lagi menarik..teruja nie..
CANDID TIME CONTEST nama diberi..
korang tahu tak apa maksud CANDID tue? 
Candid Photo nie macam keupayaan seorang photog nie menembak objek yang menarik. Maksud menembak disini ialah capture the picture lah k..bebudak photog pangil tembak! Candid nie kebiasaannya lah kan, bagi apit, candid picture nie biasanya dalam jenis potrait wajah yang tidak pose. Semakin natural dan spontan gambar tue, semakin tinggi nilainya. Wahh! So jom kita ber candid beramai2 dalam CANDID TIME CONTEST!
syarat-syaratnya korang boleh tengok kat SINI
okay cik Muna, apit dah follow cik Muna..
follower yang ke 1101 rasanya..cik Muna cer tengok..


so gambar yang apit nak pertaruhkan nie gambar ramai2 ye..
gambar di masa kitaorang kat Pulau Langkawi..
holiday dengan geng2 kelas masa study dulu..candid lah nie kan..
tengok kat bawah nie okay..peace..

klik kalau nak zoom lebih dekat..size gambar besar..

abaikan gambar apit yang berambut pendek..hahaha..
standard orang g study lah kan rambut kena kemas..
ceh kemas lah sangat..hak tuii..cantik tak gambar kami nie..
ala2 candid lah kan? so korang pown kena join taw..best..
hadiahnya sangat teruja kot..nak taw hadiahnya?
korang boleh terus ke blog penganjur untuk taw hadiahnya!
 tarikh tutup : 13.12.2011

apit nak tag sapa ye kali nie..
1. lyssasecret