Last updated!

30 November 2011

Tak Guna Punya Betina..Sial Betul..

salam blogger kat korang semua..
aku tengah angin satu badan nie..lama betul aku sabar..
haram jadah betul la..huh..entry panas nie..
hampa nampak kan gambar betina kat atas tue? penyamun tue!
hutang apit taknak bayar..suruh design itu ini..dah siap, HILANG!
Barua punya pompuan..sial betul..hampa kenai dak pompuan nie?
ceritanya bermula camnie..dia suh apit lukiskan vector dan doodle..watermark
bila dah siap semua, terus hilang entah kemana..
yang best, siap gtaw nanti dah bank in, dia inform!
hakk tuihhh..piiraaahhh..sekupang pown kau tak bayar la pompuan..
bongok betul la..janji tak kena..huh! cam sial..
tapi dulu apit baru start berbisnes nie..so apit kasi gambar dulu, baru mintak bayaran..itu silap apit dulu..tapi skang dah tak buat camtue..
customer kena bayar dulu, baru bagi gambar..dah serik..huhu
kat bawah nie facebook beliau betina nie..
Facebook Wana Asiqin a.k.a WANTED
hahahaha..memang tak puas hati nie..
kalau ada sesiapa yang kenal dia, kasitahu kat dia..
LU PERGI MAMPOS LA SIAL! 
3BULAN menunggu dan terus menunggu..
sekian terima kasih..yang benar

79 orang comel komen:

Saddila said...

huhhh . sabar ye bang .
terkejut -__-

aneng hitchies said...

Aneng pon da pnah kena dengan hal - hal begini . bila da dpt brg kita terus block kita . mmg sial lah ! sekarang aneng wat rule baru . kena bayar dulu baru dapat 'brg'



tp terasa macam die pnh rq fb aneng .
sat survey

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

ape punye tur la pempuan ni...suh wat tu ini bayar tak nak..kn dh kne wanted..cntik sia2 je kamoo ni....baik bayaq dik oi...hutang tuu...mati nanti langit tak trima bumi tak terima....hang dok terapung je la...bayaq no....sabo ye apit...nnt kite jumpe kite msg apit...

Nor Quraishia said...

siyes. ? nak p cry nie. HAHA

Misz Azney said...

apit. .sbar tau. . t manja kasi warning n kim slm at dye k. . arap muke je lawa tp bodoh!

c i k a n a said...

yg lepas tuh jdikan pengajaran..dlm bisnes ni jgn mudah pcya orrg.. kta xtau skp org mcm mna.. =)

czueka zulaikha said...

huhu panas ni.. sabar banyak2 ye.. ayat dia bukan main manis lagy nak mintak tolong

manzarina said...

garang gilerw....

Maicher said...

erk. tak patot kot kalau tak baya T.T

or mungkin dia ambik masa untuk bayar? kalau fikir positive la.

:)

QilaDany said...

takut gila bace entry nie -.-'

(,")pen warna warni(",) said...

ish3.. itu mcam punya olang pown ada ka.. xpatut.. xpatut.. pe blog die?

Cik Rose Cute said...

Kesian Apit...Awek tue comel...hutang tak bayar hihihi penat2 apit buat doodle ya...

Are_Rull said...

beb!!arul sokong!biar dy..arul pn teringin gak nk wat gini...reti buat htg tp x reti2 nk byr htg..&%#$@!! btul kan??

tp pape pun..apit sbr k..ngeh3..arul fhm..arul pn smpai skrg lum dpt contact barua y htg dgn arul tuh..

Syam Soffi said...

wah apit, marah betol akak tgk....

sabor ye... sabor...

dia taknak bayor sudah, setel akhirat je senang.. ehehe

MYUN!! said...

muke da cun...
tapi perangai..
adesss...tak leh kate bhaaiii...

haney said...

adat la bisnes. ade untung rugi. ni baru satu jnis kau jumpa.kat lua tu berlambaak lg. lg truk pon ade. laa aku ingt dia hutang kau 18 juta. padahal ratus pon x smpai kot. halakan je la. at least kau dpt pahala. ngeh3

SUFIANA1992 said...

Bodoh punya perempuan(mintak2 la aku x wat mcm tu)grmnya..

Fatihah Salleh said...

teruk gle ~ mm .. lpas nie apit mnx je byaran dlu . dye langsung xcontact ke ?

EKA AMIN said...

kasar sgt nie...

diana said...

muka lawa eik???
tapi,...
er,...:p

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Perangai x secantik tuan badan!
Sayang nya...

My Name is Mar said...

Bape byk dia hutang bro?
Dua ratus??
Hohoho XD

BiQa HatmiN said...

dah try mintk ke fizy?call ke? aku pun baru ni dah kene ada org beli Ebook aku kata dah bank in, dekat sbeulan aku tunggu tak masuk2..takpe aku halalkan je

Kotak Mancis said...

muka lawa dah...
tapi perangai ermmm...
xboleh jadi...
kasi wanted habis-habisan...

apit... be cool...

Gadish Lollipop said...

Sabar ok . Maybe dia ada problem kot thats why dia hilang sekejap.mana tau nanti dia muncul balik.

CekbOlat-bOlat said...

abg apitt ! kasi hack blog die..
wakaka *kejam tak?

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Yanfie tumpang tempias!

http://yanfie.blogspot.com/2011/11/pitifulthis-person-is-wanted.html

nik nurhidayah said...

perghhhh muka kemain lawa kot..!! aiyaaaaa wat malu je,...kan dah kena ngan apit..sume orang tahu dye macam tu,..
pandai2 dia tanggung malu sendiri..tapi dosa wat apit mcm tu..xkena janji

✿Syafiyana Deesya✿ said...

terkejut entry kali ni..

Zam_Nap said...

Nak buat camane adat berniaga bersabar jela....
Nak mintak duit dulu orang takut nk bagi...buat dulu orang x bagi duit plak hehehe....

U buat doodle ke?
kalau u ade paypal u leh pegi kat fiverr.com kat ctu you bole jual skill u for USD$5 tapi u dapat 4 je lagi 1 site tu amik wat komisyen...

Qyla said...

Alamak , lawa giler muke . boleh meningkatkan kejelesan ni . Tapi sayang nyer pangai tak lawa . Tak jadi nak jeles . grrr .

Sabar ye Apit . Nanti Allah akan balas apa yg dia dah buat kt Apit .

CHilll :)

S H I T E Q said...

huhu. sabar ek~

Cik FaRiZaM said...

sabar yer...maybe dia lupa or maybe dia tgh busy. maybe dia sakit...

#ciksuzlin said...

ui~~bahasa. kalau aku, aku bengang jugak kalau dah penat2 buat.

Kiroro Shinako said...

uih!!muke lawo tpi prangai cam taik je...

SeseDaP RaSa said...

sabar2.. :-)

Cik Cempaka said...

ish, jangan la maki-maki camtu

halalkan jer la..dia ada masalah kowt

leya said...

byk2 brsabo le bang oiiyy,, org mcm ni tdk mnunaikn amnh dya dgn sbaiknya,, brdsa tuh,,

Shazrizal Shahmy said...

tak baik cakap macam tu tau tak..cube 40 orang yang baca entry ni..tak ker termakbul setiap perkataan.."pergi mamposlah ko"...kalau betol2 mampoz mcm mana??

edi_fm32 said...

jadikan peristwa ni sbg pgjrn..pasni jgn mdh prcya dkt org sgt..

Fary Azrin`s said...

dia suh apit lukiskan vector dan doodle..watermark ?
*tak tahu laa, tu ape mende eh ? :)

Cik Wanyy said...

jahat betul perempuan tu , muka je lawa . perangai . ish ish

FariehanIbrahim [LBC] said...

ayoyoo..ssh lh kalu maen ilang2 camtu..
ye dok?
sabau2! :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk..teruk betol!

CintaKhadijah said...

marah betol ni..

sabo2..^^,

Hajarnaiema said...

sabar je la...=)

fiQ'Ra said...

apit, dia tak online kot.. atau bz dengan study.. apit ada no fon dia? selalu before nk order apa2, mntak no fon.. senang nk contact.. lepas ni, apit kena lebih brjaga2.. kalau boleh minta duit deposit dulu.. untuk keselamatan..

erleena said...

wahh mngmuk sngguh !

mke da mnis dah gurl niehh , hah pi la srbu fb die ?

deactivate erk =.=

Lieyly ︱ Alia said...

kesian apit , sbar ja lah oke ? dia hutang dia yg kena nti..

ceritakami said...

wow ! panas2 ~
sabar je lah . mmg patut pun kena wat entry pasal dia tu .

Nur Atikah said...

Buad malu jelah perempuan nie --'

sue stewart said...

sabar2...cri smpai lubang cacing..

Nasuha Norpandi said...

waahh... apit mengamok. terkezut bc entri ni. btw, jd kn hal ni sebagai pengajaran ye

shida'R said...

uihhh buat taik...ke...mmg silap la dia bt kat apit gtu kn..siot jerk!

Eiyra Nu-Qi Ra said...

cian apit...

xpe...bwk byk2 sabar k?dugaan sume tue...
btw, kitorang sume sokong apit dri belakang k...
apit fighting!!!~

Eiyra Nu-Qi Ra said...

cian apit...

xpe...bwk byk2 sabar k?dugaan sume tue...
btw, kitorang sume sokong apit dri belakang k...
apit fighting!!!~

Raisya Haris said...

Sabar abang pit, chill okay?

aimi said...

marah sungguh ni.. bpe dy utang??

Mira Adzlia said...

sbr ek incik apit..huhu..

Mish Apple said...

bagi link fb ? bagi link blog die baru sedap .

gdsbnga said...

siot je . cakap lebih nak bayar . aigoo . mungkin dia tengah takde duit kot . hihi

atien halsen said...

muka cantik, perangai -.-

Hanif Rollova said...

tu lah. terfikir gak kot2 fake je. coz susah nak pcaya lah. mana taw, ad org yg aniya pkai pix dye kan. ta pasal2 kte marah pepuan pix nie.. mana ade owg yg nk tunjuk muke klu mmg dye nak tipu kan..

lemon said...

peragai x semegah dgn rupa...

farhan said...

teruk btul bahasa kau..sabar.nak wat mcm mana.lain kali kena berhati-hati..aku pun penah kena tipu jgk..aku beli ebook drpd mamat mana tah ni mahal jgk nak smpai satu ratus..sekali lpas aku transfer duit aku,kau tau dia bagi aku ebook sampah cikai punya...itu bukan ebook stakat 3 helai isi takde apa.lpas tu dia hilang senyap je.hbis duit aku..smpai skrg aku tak puas hati..kalau aku tau pandai blj hack nanti aku hack page dgn fb mamat tu..

~Nana BamBam~ said...

kalau dah janji kene tunaikan..... kenapa mengharapkan kat orang sedangka diri sendiri tak boleh diharap...

sayang muka lawa...tapi kelakuan x secanti rupa..

blog-tips-kurus said...

sori, tak kenal maklom le, saye tak berFB.

moralnya, hutang mesti DIBAYAR. ade FB ni, senang nak cari penghutang kita.. sabar ye dik.

ummuzahidah said...

kui3... harap muka je cantek.. p xbtanggungjawab...

Anonymous said...

Maaf, saya ingin beri pandangan sedikit.
betul apa yang hamba allah ini lakukan adalah salah.
tetapi mungkin en.fizi boleh anonymouskan dia untuk lepas geram.
mungkin boleh letak gambar tapi kaburkan mata ke mulut ke~
bukan apa, tapi ini boleh dikira sebagai mengaibkan orang~
lagipun kita x tahu hal sebenar yang terjadi kepada hamba allah ini.
mungkin dia x sengaja.
jika dia memang berniat untuk melakukan sebegini, biarlah tuhan yang membalas perbuatannya~
dan kepada mereka yang komen untuk mengutuk hamba allah ini juga, sedikit sebanyak dosa nye en.fizi akan tanggung kerana en.fizi yang menyebarkan berita ini.
saya merupakan follower en.fizi, tetapi saya sengaja meng anonymouskan diri saya supaya tidak ada salah faham dan kecil hati berlaku.
apa yang saya sampaikan ini,
hanyalah pandangan yang saya ingin sampaikan kepada en.fizi.
jika en.fizi ingin delete komen saya ini pun x mengapa~

tasha ™ said...

pehhh ~ berani gila dy buat macam ny . harap muka je lawa tapi perangai hampeh -..-'

Hafizzi Aziz said...

hmm betu jugak ckp anon atas nie..
hmm sory2..maybe sebab dah bersabar agak lama kot..
dah tercetus entry nie..geram..
amarah..hihi..akan dikaburkan wajahnya nanti..
thanks anon..i love u! u r my idola..

Anonymous said...

Setuju ngan komen "Anonymous"

Hantu Writer said...

x pa la,x masuk syurga x byr hutang,kat padang masyar dy akan cari awak,mmg x akan jumpa la.just buang gambar dy.nanti dah nak mati ,teringat hutang dy

NoR said...

apit xmtk bukti byran ker?? kalo nk bbisnes, pe2 hal pon kne attach kan bukti pbayaran.. baru btol.. xpela bnde nk jadi kan.. nk wt cmne... huhuh

~+aSma dAud+~ said...

mcm mana nk ckp ek..tp rasanya apa yang apit buat ni tak betul..maaf kalau terasa

afina rahmat said...

dia hutang brape? kalau xsampai sepoloh hengget tu halalkan je lha ye..

Mazni said...

Haha, marah benor yea? jahat la. tapi cian gambarnye.. hihi

Kak Alin said...

salam... kak lin pun byk kali dah kena gini dik. last2 kak lin buat gini. kita bg kartun/doodles kita yg ada watermarks dan saiz kecik.. bila dah byr br bg kartun yg betul memang kak lin x halalkan org yg menipu kak lin tu. susah2 kita x itor nak siapkan katun dia.. hempes!!!

Mimie Najib said...

sampai ke sudahnya ke dia x byar?
xpelah..dgaan dlm berbisnes..wlpun sakit, ianya pelajaran utk kita lebih berhati2..