Last updated!

20 November 2011

Pemenang Bertuah Segmen Saya Nak Doodle Fizgraphic

salam blogger kat korang semua..haii..
entry yang ditunggu2 oleh peserta2 segmen kan..
ha korang dah tengok lom senarai peserta segmen nie..
korang boleh BLOGWALKING kat sini..dapat kenal blogger lain..
okay kita straight to the point..seperti yang dijanjikan..
apit nak umumkan 10 pemenang bertuah tue..sapa ye..
jeng jeng jeng..dum dum dum (bunyi drum)..

V
V
V
V
V


sesiapa yang terpilih tue korang boleh tuntut hutang kat apit..
korang boleh anta detail2 warna doodle yang korang nak..
doodle yang korang dapat tue macam banner segmen tue
kat bawah nie details yang korang perlu gtaw..
Warna Rambut =
Wrna Baju + Skirt = 
Warna Kasut = 
Nama =
SILA TUNTUT HUTANG DI FACEBOOK APIT SINI

14 orang comel komen:

Qienah said...

thank apit..akak dapat juga ye..:)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

atien said...

atien menang...
thankz apit...
^_^

~aim~ said...

comel...xtau lak ada contest nie..

bila nk buat lg??..

Ash Kyouhei said...

omg ! serius tak tahu lah pulak boleh menang :D ehehe . terima kasihhh bro apit ^^

Mahamudah Mutiani said...

Tak tahu pown Apit buat contest.. rugi je tak tahu dn x dpt masuk.. :(

Nisa Greennnpanda said...

Wow..br join semlm, nsb baik ade rezeki, hehe.. thanks apit!!

Nisa Greennnpanda said...

Entry p'hargaan...^_^

http://greennnpanda88.blogspot.com/2011/11/won-doodle-from-apit.html

Hafizatul Asyrin said...

Yeah ! Thanks Fiz . Haha , Tak sangka boleh menang (:

Nur aqiLah said...

alhamdulilah rezeki qila..thx abg apit:)

3no gr33ny said...

xsempat hamba nak ikut serta..huhuk

Mak Usu said...

alhamdulillah.. xsangka leh dapat doodle dr apit nnti..
Thank k apit.. :)

Are_Rull said...

tadek rezeki ler :'(

Woofer Storm said...

tahniah buat pemenang..best kalau dapat menang ni bro..heheee


follow blog mantap ni^^

Nurul Ain Atikah said...

nak jugak.