Last updated!

17 November 2011

Tempah Doodle Couple Comel hanya RM5

salam blogger kat korang semua..
okay apit nak bukak tempahan untuk doodle atas tue..
sebelum tue, creditkan untuk nayzak.deviantart.com dulu..
apit lukis balik gambar nie..so nak tempah boleh la..
korang boleh gtaw warna dan corak yang korang nak..
kalau nak letak nama korang ngn couple korang pown boleh..
tempahan dibuka dengan harga RM5 sahaja

TERHAD UNTUK 10 ORANG SAHAJA..
kalau korang rasa tertarik dan berminat, boleh antar detail kat fb..
kalau tak tahu facebook apit yang mana..
korang boleh add facebook di SINI okay..
kata bawah nie detail2 yang korang boleh gtaw nanti taw..
JOM TEKAN SINI DULU
LELAKI (warna)
baju = 
seluar = 
kasut = 
rambut = 
nama = 

PEREMPUAN (warna)
baju = 
seluar = 
kasut = 
tudung = 
nama = 

okaylah..setakat nie saja..kalau korang suka, boleh la order ye..
kalau tak nak letak RM10 lah sebab banyak nak kena kaler..
tapi kesian lak kat korang sebab mcm mahal..so kasi diskaun..peace..

8 orang comel komen:

✿Ummi Myra✿ said...

wahhh cantiknye doodle yg apit buat...kreatif la apit ni...lain kali nak order jugak lah,

apit,nak ajak apit join contest pertama akak, harap apit sudi join ye...terima kasih apit ye
http://www.amirastudios.com/2011/11/contest-my-top-referral-by-amira-studio.html

maisarah sarah said...

apit pas ni wat tempahan utk best frined lak blh x?hehehe

smilenajah93 said...

rajinnyaaaaa ~

sharul izam said...

saya follow blog anda...
cantik blog

sharulizam.blogspot.com

✿Syafiyana Deesya✿ said...

ley lagi x nak tempah?

cik.mila said...

kalo nak tempah doodle bride&groom how much?

Masz Adrina said...

mcm mne nk bayar tempahan tu

Masz Adrina said...

boleh tempah lgi ke skrg