Baca Entry Latest Nie Jugak!

11 November 2011

Tutorial Blog - Dapatkan Gadget Header Yang Terdelete


salam blogger kat korang semua..
hmm okaylah..apit nak kasi tutorial blog nie..
pernah korang terdelete gadget header korang tak?
ada yang pernah dan ada yang tak pernah..
maybe yang tak pernah akan TER jugak nanti..
so camna nak dapatkan balik gadget header kita tue?
jom kita tengok cara2 nak buat..simple jer..

1. Log in > Dashboard > Design > Add a Gadget
2. pastue automatik ada window gadget keluar kan?
3. korang scroll mouse turun paling bawah sekali taw..


4. Then korang tengok, dah ada lom gadget header tue?


5. pastue korang terus SAVE la! SELAMAT MENCUBA!


3 orang comel komen:

Oppareul Saranghae said...

terima kasih...

Ain said...

hah . menyesal tak baca tuto ni . sy dah pakai template baru, semata-mata nak dapatkan header balik . herr~

skumlangkawi@gmail.com said...

Terima Kasih... berbulan dok carik akhirnya jumpa jua penawarnya..
terima kasih ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...