Last updated!

13 November 2011

Aku Setuju Ngan Hang Matluthfi90


assalamualaikum hampa semua kat luaq sana..
ha haqi nie aku nak cakap kedah lak ngan hampa no..
boleh kot hampa paham kan..alaa..mesti hampa paham kan..
hampa kan peminat setia matluthfi..betoi dak? kan kan kan?
hampa tak payah muhong aku la..aku taw la..hohoho..
pasaipa tajuk aku pasai aku setuju ngan bro matluthfi nie?
ha hampa tengok dak g vlog matluthfi hat baqu tue?
kalau kot2 hampa terlupa nak tengok ka, jom layan dulu..



aku setuju betoi ngan hang matluthfi ooii..
yang paling aku setuju sekali tang part lagu aliff satar..
betoi pa, yang hang takmau kat dia, awat hang p panggil baby..
hat tue aku cukup syok ang pangkah lagu dia..biaq ajaq sikit aih..
lagu KRU tajuk tiga kata tue aku tak berapa nak kisah sgt..
sebab aku memang boring ngan KRU nie..phhh..phhh..phhh...
tang lagu 4jejaka melayu terakhir tue aku xberapa leh terima sangat..
apa nama group tue? Fourteen kan? ha dia la kot..
aku kenai mamat2 nie kat muzik2 tv3..tapi kan tapi kan..
awat aku tengok tengok depa nie mcm lelaki lembut ja..
ha kaum hawa pakat marah kat aku dah..xpa,jom layan lu.


ha hampa perasan dak apa yang aku perasan?
pompuan2 yang tengok tue maybe tak perasan la kan..
sebab hampa duk tengok muka2 mamat hensem tue kan..huhu..
hmm aku terperasan awat depa nyanyi kan, mesti jengkit2 kaki depa..
feel kot kan..tapi dari start sampai la abes..non stop..
sampai aku yang tengok pown bergoyang2..hahaha..
tak dinafikan depa nie memang hensem giler pown (pompuan la kata)
tapi cam jambu sangat la plak aku tengok..
nie mesti kes nak ikut artis korea tue..apa xtaw..KPOP kan?
whatever lah..aku tak berapa taw sangat pasai tue..
juz kelakar ja tengok videoclip lagu nie..tergoyang2..
gua layan lagu camnie beb..hampa layan la kalau bes..
camnie baru jantan sikit..i loike! babai korang..


11 orang comel komen:

Cik Hany said...

waalaikumussalam..
hehe..dah tgk dah MatLuthfi90 punya video nie...tergelak kot... mmg betul pun ape dye ckp... tpi setiap org de pendapat masing2 kn..:)

nollyfyenee said...

suka giler mat luthfi ni..

Adam said...

bez matlutfi ni ,
vdeo2 dia memang mndlm mksd ..

stalker hebat ! said...

dia mmg setaaai na.

Amierah Nabillah said...

haha! betul sangat :) aritu tgk gak matlutfi punya video yang ni. teramatlah betul.

budak ketot said...

part video forteen tu, siapa kata takda siapa perasan? dari dulu gua dah perasan. haha. terjengket2 kaki macam org tak dapat lepas gian.

Syuhada said...

sokong dia... n x suka forteen! :)

smilenajah93 said...

wah ~ suke ke mat lutfi ni :P

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

hahahhah mmg betul pun kumpulan fourteen cam tergedik2 smbil tuu goyang2 badan..hihihi..first tengok biasew lagi..tp bile banyak kali tengok mak ai kami tengok pelik la plak.....hang nak tau semua tempat depa wat show depa joget sama jahhh....kami tengook pun sama nak tergedik cam depa kehkehkehekeh

p/s~~ to fourteen...jgn nangis no tengok komen nie...hang ubah la cara menari tuuu....wat style lelaki tulen sikit noooo...

MaYa MustWany said...

hahaha kelakar la video tuh..nak tergelak guling2.

Ash Kyouhei said...

yeah ! ^_^

LINK