Last updated!

12 November 2011

Gosip Liar : Aku Dan Neelofa

salam blogger kat korang semua..
ini entry kesinambungan dengan entry SINI..
meh nak story sikit pasal picture neelofa semalam tue..
itu gambar edit taw..maybe ramai yang tertanya2 pasal gambar tue..
tapi ada amai yang perasan tue gambar edit..
apit xmau edit bagi nampak real sangat..kang masuk melodi susah..
berangan la plak aku nie..hoho..forget it..
korang nampak gambar atas tue kan? nampak?
sebelah kiri tue gambar asal taw..apit modified boh picture apit..
nie kiranya manipulation of Adobe Photoshop jugak lah..
proses manipulation nie korang boleh belajar dekat bawah nie..

KLIK BANNER BAWAH NIE

semua pasal adobe photoshop apit belajar kat situ jer..
sangat senang nak ikut tutorial nie..dah la HD video..
kalau korang nak order, boleh jer..kita bincang kat facebook k..
meh kita add facebook apit kat SINI..
takpown korang boleh emailkan ke apit_afyz@yahoo.com..
so itu saja entry kali nie..just nak explain keadaan yang sebenar..
tolong jangan gsipkan saya dengan neelofa..(puiii..taste tinggi mak aiii)

10 orang comel komen:

Neelofa said...

awak curi gmbr sy yer
smpai hti
haha ^^

Junk said...

wow. terbaek la..

erleena said...

haha tawu dah di edit tapiii gram ! HAHA habesla neelofa serang :P

Azzah said...

sian neelofa kena gossip dengan apit..:)

widiea azira said...

neelofa nih body cantik kan,,mcm victoria jer...

MaYa MustWany said...

hahah terkejut ceq,ingatkan betul2 neelofa komen.hahaha

edit utk kebaikkan tak pe,jangan buat yang salah sudah la kan.peringatan sesama kita

Anonymous said...

apit,dvd tuu bayar pakai topup boleh? Huu saya baru form 2.

myra ashrul said...

terbaik lahh .
tgk sekali imbas and without zoom , nampak betul oke .
gud job ;)

Nurul Faiz Bikers said...

comel :)

husnazahidi said...

woohoo..apit jmpa neelofa lar..hak3..:P