Last updated!

06 November 2011

Segmen : Ciri Lelaki Yang Aku Idamkan

salam blogger kat korang semua..
apit nak buat segmen sikit untuk korang nie..
jom kita join ramai2 jom..peace..
segmen nie macam untuk wanita jer sebab pembaca blog nie bnyk girl
kalau boy nak join pown takdak hal lah bro..silakan..
kita straight to the point jer okay..caranya adalah..
SENARAI PESERTA SEGMEN - SINI
SYARAT-SYARATNYA : 
korang wajib tengok SINI dan SINI dulu..
1. Buat ENTRY bertajuk : Ciri Lelaki Yang Aku Idamkan
2. Pilih la gambar doodle yang korang suka kat bawah nie..dan link kan ke entry nie supaya blogger lain dapat tahu jugak..
3. nyatakan 5 hingga 10 sifat/ciri/perangai lelaki yang jadi pilihan korang selama ini..
4. korang tag 3-5 kawan blogger korang..
5. tinggalkan link entry korang kat ruangan komen di bawah..
 jangan lupa tinggalkan komen segmen yang korang join k!
kalau ramai lagi bagus..dapat kita kenal2 blogger lain..
nanti apit akan sediakan link peserta segmen okay..
pada entry yang kreatif, apit akan buatkan doodle lelaki khas kat atas tue mengikut kehendak dia sendiri..contohnya corak, warna baju dan seluar..terhad pada 10 orang..
 so tunggu apa lagi..cepat lah join..jangan tunggu2..
 tarikh tutup : DAH TUTUP DAA..CUBA LAGI NANTI..

61 orang comel komen:

merahitujambu said...

wah menarik lah..ciri2nyaa ialah..ermmm...=p

Eyra Azira said...

Join Segmen Awak :)
http://bilajarisayainginbercerita.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

c nana said...

join! :D


http://mizznana11.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Misz Azney said...

join http://daxmanje94.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Eida Arina said...

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

dh join bos!!!!!!!!!!!

Mira Adzlia said...

dah join jugak :)

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

About Mr.s Anita said...

Pon ! Pon ! Tumpang lalu nak join segmen eh ?

http://ilysm-harris.blogspot.com/2011/11/anyeonghaseyo-hey-peeps-kauorang-tenah.html

NURIN AFFIRA said...

JOIN !
http://kisahgadismanje.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

eyra fieyra said...

eyra join :)

http://eyrapuwplelixious.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Fyfy Liew c: said...

http://fyfysproperty.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

fy join! ;D

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

join this
http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

jurutaip said...

cuba check yang nih:
http://iniplanetjurutaip.blogspot.com/2011/11/contest-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

aEvOeCaEdOe said...

fizzi..aevoe join...

http://aevoecaedoe-ijuzneedlove.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Joined :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Mira Adzlia said...

da join jugak :)

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

anamizu said...

apit!!!!!!!!!!!!!! cik ana join juggak ni..hehe

http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html


luv,
cik ana

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Joined :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Aisya said...

i feel free to join :)

http://miss-aisya.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Rashidah Idris said...

join :)

http://purplegirlzworld.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

MieRa RaRa ♥ said...

join..

http://mieraluve.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Nasuha said...

http://missspagethitomato.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

:)

Gadis Misteri said...

http://amnashark.blogspot.com/2011/11/fizgraphic-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html


join gak ye..

iman nasuha said...

join jugak...
^_^
http://imanasuha.blogspot.com/

^^eKaTiKaH^^ said...

tikah join :D

http://sweetsour93.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

ⓌⒶⓉⒾⒺ ⒹⒾⓂⓅⓁⒺ said...

saya join :)

http://gelakketawabersama.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

aEvOeCaEdOe said...

fizzi... thans sudi lawat blog aevoe.. huhu...
fizzi takut KUCING????

O_o

Budak Pipi Bulat said...

joined ;)

http://imsorry-ily.blogspot.com/2011/11/ciri2-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Cik Hany said...

apit, Cik hany join... segmen Ciri Lelaki yang aku idamkan..

http://atikahnazirah.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Faten Bery said...

^___^
http://gadisbery.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Nurul Amirah Anis said...

Join..

http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

3no gr33ny said...

hamba melaporkan diri...

http://3nogr33ny.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

atien said...

join ea...

http://atienabila.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Sarah Hanim said...

sarah join

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Nadiah Jahari said...

ciri - ciri lelaki idaman aku ialah http://mokcekcomel.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Muahaha :D

Cik Zety said...

Saya dah join :P

http://belogcikzety.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Misz Lieya said...

saya join :-

http://nazlia-nazeri.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

cikyanxyanx said...

oh mira dah join :)
http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

cikyanxyanx said...

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

afina rahmat said...

http://afinarahmat.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan-by-apit.html

membaca dengan riang ^^ jgn dalam keadaan marah !

Miss Lovouis said...

Join here ;)

http://lovoiustory.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Maharaja Kiss Lova said...

hehe..

http://sabrinasecretstory.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Nurul CLumsy Gurl said...

http://nurulayna132.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html


dah join! hu3... Nurul ltk 10 jer.. benawnye ade lagi.. ahahaaa2

purpl3h0lic said...

hua hua hua !
yoora join sekali deh ^^,

Apit terjah sinie

http://purplelalink.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

siti hidayah said...

Join =)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Mawar said...

tersenaraikan smpai 20 pulak..haha..dah habis buat, bru prasan psl segmen ni..haha..xpe kan? hehe.. =D

http://akusimawar.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Hafni Shazwani said...

Abg Apit ^^
Hafni join ~ :DD

http://namieily.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

ZiErWa zAiNaL said...

apit..nk join jugk..hehe

http://zierwazainal.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

chekgu kechik said...

dtg join..hehe..

http://chekgukechik.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Fahz said...

telah ditag :)

http://nurfahz85.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Panggil Aku Han said...

Maaf agak lewat..

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

syahirahfs said...

has join your segment :)
[http://syahirahmarodzi.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html]

8.11.11
7.00 a.m

lyana kamarulzaman said...

Apit oyy: dah join taw.hihi
check this out> http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html
HOPE APIT SUKE!

nurulauni said...

http://nurulauni123.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

FiHa said...

join !
http://mawarmialah.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

imanina said...

has joined this segment..

http://imaninatorres.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

10.57 a.m 8 nov 2011..^_^

lyana kamarulzaman said...

hihi,komen banyak-banyak..
bile announce pmnang?
amek lagi link segmen ni
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2011/11/segmen-ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

Imanina Wahidah said...

http://imaninatorres.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

nak join jugak..hehehe

11.00 a.m,8 november 2011.

balqis imanni said...

abg apit. amek doodle niy ye :)

farra said...

fara amik satu ^^

Kid From Yesterday..:D said...

satu!

BuDaK KaCa mAtA.... said...

ASSALAM.. hurmm.. doodle ni untuk segmen jer ker?? kalau nak ambik buat kegunaan lain boleh tak?? nak mintak yang warna coklat tu.. :D hehehe.. kalau boleh la.. :)