Baca Entry Latest Nie Jugak!

22 November 2011

Freebies Harimau Malaya Bewarna

salam blogger kat korang semua..
nampaknya kehangatan Harima Malaya makin menjadi2..
Tahniah kepada skuad harimau malaya berjaya menumpaskan
Sang Garuda iaitu Indonesia semalam pada perlawan bola sepak..
nampaknya kita berjaya mengekalkan pingat emas yang kita menang dulu di Sukan Sea Laos 2 tahun lepas
so apit dah siapkan gambar harimau malaya berwarna untuk korang..
korang boleh pilih yang mana korang nak..
gambar harimau apit creditkan kepada google..
TEKAN SINI





hidup Harimau Malaya..hidup Harimau Malaya..
nampaknya bendera Malaysia lagi tinggi dari bendera Indonesia di negara mereka sendiri..hahaha...
kepada skuad Harimu Malaya..kami warga Malaysia amat berbangga dengan kemampuan korang semalam..
tahniah buat anda semua skuad bola sepak Harimau Malaya..
so setakat nie saja..kalau korang nak amik..korang bagitaw dulu eyh..
jumpa lagi pada entry yang akan datang..babai korang..

16 orang comel komen:

♥ Cik Emma ♥ said...

Tanah Tumpahnya Darahku...selamanya Harimau Malaya.....

keri ikhwan said...

ambik sekor warna merah. nk gantung kt bumbung rumah

Suhaila Rosli said...

Ambik satu kaler oren :')

smilenajah93 said...

harimau malaya hebat !!

CCICute Design (IP0357198-D) said...

auuummmmmm......aauuummmmm....

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

nak tanye la...
macam mane nak backup semua data dlam laptop and nak simpan kat mane so bile kite format laptop, semua data tu still ade lagi???

Cik Wa said...

hidup harimau malaya. tak sia2 menjerit & skit kepala tgk bola smlm. yeah! amik satu ye~ warna oren. thanks.

SyiDa IDa said...

amik satu colour oren
:)

SyiDa IDa said...

amik satu colour oren
:)

chuain said...

Aummmmmm!!!!! rimau purple tetap menjadi pojaaaannn hatiku...tq apit!

aienhashimm said...

aien hambik SEKOR ,,

aummm ~

:)

MaYa MustWany said...

kuning hitam=terbaikkk

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

putry ambik satu warne kuning...hihihi

Anonymous said...

awak,,buat la pulak tuan dia same..:D
apek ke safee sali ke..k^^

Nurul Ain Atikah said...

uish, harimau versi pink gitu.

siti saniah said...

selamanya Harimau Malaya..tq for sharing..;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...