Last updated!

04 November 2011

Freebies Doodle Lembu Sempena Raya Haji

slam blogger kat korang semua..
terutama sekali apit nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua pengunjung di blog nie..
moga kita sedia berkorban apa saja demi agama, bangsa dan negara kita..
dan apit nak mohon ampun dan maaf kalau2 ada terlanjur kata..
atau tersilap bicara dengan korang selama nie okay..
hmm apit dah siapkan doodle lembu sempena raya korban nie..
hmm lembu pown redha berkorban, kita? tepuk dada, tanya diri sendiri..
hope korang suka dengan doodle nie ya..
apit creditkan pada Encik Google gambar asal lembu nie..


suka tak dengan doodle lembu nie? hihi..
lembu nie macam superhero kan..hmm lembu sanggup berkorban..
sayup apabila kita dengar orang takbir dan menyembelih lembu..
sebelum lembu dikorbankan, kekadang ada lembu yang menitiskan airmata..sedihnya..huk huk huk..
hmm lembu pown sanggup berkorban demi ALLAH yang tercinta..
hmm itu saja untuk entry kali nie..
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA..
mari kita renungkan ayat di bawah nie okay..
Semoga ALLAH s.w.t. memilih kita untuk mengikut jejak Nabi Ibrahim a.s. dan keluarganya yang sanggup berkorban apa sahaja untuk ALLAH s.w.t. tercinta.

28 orang comel komen:

c nana said...

terbaekkkk.. smat pit :) nnti aku tapau satu okehh haha :D

Qienah said...

cantik sgt2..:)nak amik..:P

fsyakirah =b said...

wahh..cutenye..nk lembu wane biru..=>

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

apit sy ambik seor lembu purple yew..hihihi

Haniada said...

cantik.. kretif lah apit niey.. ade jek idea nak pelbagaikan doodle.. hehe.. rembat satu eh :)

Aisya said...

haha. comel gile lembu nih. auummm ! :D

ummie-shoppe said...

comel ^_^

sue sopian said...

comei doodle lembu ni..

su amek satu ek nak letak kat entry raya aji..

anyway, Selamat Hari Aidiladha..mohon maaf kalo ada salah & silap.. :)

eika_feyzah said...

wow comel nyer lembu 2...

erleena said...

super lembu !! osem ! :0

smilenajah93 said...

comellah abg apit ! nk curik satu . hee ~ thanks :)

keri ikhwan said...

rembat 2 ekor... nak wat korban :)

Lyssa Faizureen said...

pergghh !! SHemart !! Shuweeet >.<

Rosalia said...

lawa la.jeles dgn org kreatif ni.

Zar_ita J said...

nak jugak apit.... leh x akak nk sekor? comeyy sgt laa.... =)

yuseri said...

amik sekor nak korban....
hahahha

Betty said...

apit.. bety ambik satu eh.. yg merah tu.. nak buat korban ;)
hehehhehe

Azie Azman said...

apittt..azie ambik lembu biru buat korban dekat blog eh ;)
comellll sangat lembu tu..

huda raihana said...

smart gilaa ouh . selamat aidiladha :) amik satu ye :D

Wanie said...

hehe..comel lembu..selamat hari raya aidil adha =)umah dah dekat, jemput dtg umah makan semperit..ngeee~

Yana Houry said...

yana nak lembu sekor..kaler purple =)

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

haha , comel gila ! amek kaler hijau ye . mekaseh :)

ZiErWa zAiNaL said...

apit..comel sgt doodle lmbu ni..nk wrna pink..hehe

CCICute Design (IP0357198-D) said...

comeynyer lembu dia.. ^_^

iezan said...

apit,, nak lembu sekor.. nak buat korban esok pagi.. jemputlah datang sembelih ye :p SALAM AIDILADHA..

iman nasuha said...

nak mintak izin amek yg ni jugak... hehehe... :P

aEvOeCaEdOe said...

wah!! kiut!!
amek sekor,..nk buat korban

NURIN AFFIRA said...

comelnya .nak tengok je, hehehe
tumpang lalu .
selamat hari raya aidiladha :)