Baca Entry Latest Nie Jugak!

18 November 2011

Segmen : Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom

halooo korang..salam blogger salam jumaat ye..
apit nak buat segmen kat korang lagi nie..
segmen hari tue para pemenang dah dapat doodle masing2..
semuanya free apit buatkan..alhamdulillah semua suka..
kali nie apit nak buat segmen lagi kat korang..boleh la cuba..
okay..sapa yang menang, apit hadiahkan doodle kat atas tue..
korang leh gtaw nak warna yang korang suka kat apit..
jom kita tengok syarat2 segmen nie kat bawah k!


1. buat ENTRY yang bertajuk Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom
2. Letak Banner doodle kat atas tue di entry korang..
3. Sila tengok SINI dan SINI ini dulu..
4. Bagi 5 sebab kenapa anda suka doodle fizgraphic..
6. Pastekan URL entry di ruangan komen kat bawah..
7. Tag 3 membe blogger korang..(lebih pown takpa)
8. Tarikh Tutup : 19hb November 2011 tepat jam 11.59 malam


senang kan? so cepatlah join segmen nie..
sapa bagi 5 sebab musabab yang best apit baca, korang menang..
lagi kreatif lagi i suka..hohoho..cepat3..
besok expired dah segmen nie..apit pilih 10 pemenang..
so setakat tue saja..jangan lupa tinggalkan url entry kat komen..

54 orang comel komen:

aniey cyunk said...

waH nk ikot ni:)

keri ikhwan said...

bila nak wat contest mewarna lagi ni? bru mencabar kesabaran dn keteguhan otak. haha

IEYZARTD SYAHIEYR said...

dah join..

http://luahanhatiku92.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

IEYZARTD SYAHIEYR said...

http://luahanhatiku92.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Are_Rull said...

nk joooooooooo-in!
hehehehehe

Sis Nunu Fafalixous said...

http://sisnunufafalixous.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Fiqa said...

Join segmen ini :)

http://masyimalodonut.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Fiqa said...

join segmen ini :)

http://masyimalodonut.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Cik Rose Cute said...

join segmen nie..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

smilenajah93 said...

rjinnya buat segmen :)

Adilah Subkhi said...

http://dilasukadomo.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

join :)

haniada said...

Hani join..

http://haniada.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Hafizatul Asyrin said...

http://hafizatulasyrinz.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphic-dot-com.html

Joinn !!!!

Nazura Naa said...

nak join...tapi tang LIKE tue x kua page lak?huhu..camna neh?
maybe tenet sy slow kot..

nasha sanza said...

sudah joined...http://nashasanzagorgon.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html
thank you..

Raja Nada Syafiqah Raja Aznoor said...

dah join :)
http://akumemangsenget.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Aniya said...

http://aaniyaa.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Qienah said...

salam, akak join juga..

http://einah-contes.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

FiHa said...

join !
http://mawarmialah.blogspot.com/2011/11/segmensaya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

SiTi NaJwa said...

Join :D
http://iedopnajwa.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Azhafizah[フィザ] said...

gudluck pada semua yg join >.<

Aniya said...

http://aaniyaa.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

cerita best said...

pakjoe join lg segmen nie http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom_18.html

atien said...

http://atienabila.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Nur aqiLah said...
This comment has been removed by the author.
Nur aqiLah said...
This comment has been removed by the author.
Aida Omar said...

alamak ada segmen lah.. bagus2 apit. chaiyok2.. ada masa n sempat aida pun nak join sekali :)

Nur aqiLah said...

http://sharifahaqilahymailcom-aqila.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

anda di tag!!!!!

http://farafabulous93.blogspot.com/2011/11/jom-main-game-tagged.html

Are_Rull said...

http://diarisakuragurl.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

ok done bro !!
peace yaw !!

fieda said...

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

cik_miemy said...

kite juin ! mau doodle tomey tu hik!

http://cikmiemy.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

aEvOeCaEdOe said...

wah2... fizzi buat nk kasi doodle free.. bah.. xdpt aevo join kali ni..huuhuu..
buat yg join tu, good luck guys!!!

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

http://farafabulous93.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

joined!!

AnaLyana said...

Saya join..:)

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

AnaLyana said...

saya join..:)

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Mak Usu said...

Mak Usu nak join!

http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Nisa Greennnpanda said...

Joined..

http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

cik Atiera said...

http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Ash Kyouhei said...

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

MieRa RaRa ♥ said...

miera join..

http://mieraluve.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

kue azfar said...

sudah joinedhttp://kue-azfar.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Myz Nita said...

Pon ! Pon ! Tumpang lalu nak join segmen :)

http://ilysm-harris.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

AzzaLifeStory said...

Azza join. .

http://azzalifestory.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

syamim ;D said...

http://fellas-nice.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html .Hope tak terlmbat! :)

Manja Mazlan said...

http://pastagurlz94.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Ah Long said...

http://sharksempoi.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

join apit :)

Cik Purple Pinkypuff said...

nak join.. tp siyes, cp paling lemau kalau nak bg sebab2 nih.. kekadang smpai mengarut.. hahaha.. :P

ninie comey said...

hi en.apit..

1st of all...thanx follow sy...terharu & bangga sgt!

sy pon join gak segmen nih..

http://hikayatcikninie.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

[ Nur Alja ◕‿◕ ] said...

apit , alja Join . Hope tak terlambat lha :)

ini link nya :

http://gadiskecik.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

IEYZARTD SYAHIEYR said...

saya telah check blog yg apit bg then page not found.... rasanya dia dah delete kot.... saya tak pernah copycat komen org.. saya cuma ada satu blog sahaja...http://luahanhatiku92.blogspot.com/.. yg tu penipu kot... mungkin dia rasa takut then dia delete post tue.. by da way, thanks for inform that to me...

FaTiMah aZ-zArAh said...

join.. :)

http://sicomel06.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

~M!55 @N!ME~ said...

http://eabufairytale.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

nasib sempat join! harap apit sudi membaca entri tu! ^_^

nurul ezzatie zulkarnain said...

http://contestsesajer.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...