Last updated!

08 November 2011

Pemenang Bertuah Segmen Ciri Lelaki Yang Aku Idamkan

salam blogger kat korang..dah pukul 12 tengahari lebih..
so dengan rasminya SEGMEN ini telah pown ditutup..
tahniah kepada peserta2 segmen nie..bagus2 ye ciri2 korang nak..
yang bes sekali banyak nak hensem cam aaron aziz..
HAFIZZI AZIZ taknak ke? hahaha..*joking..
okay dengan segala hormatnya nak umumkan entry good2...
sambil bunyi drum..dum dum dum dum..
10 ENTRY SEGMEN TERBAIK..IALAH..
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

cukup 10 orang yang bertuah telah dipilih..
so apa yang perlu korang buat? haa dtg ke facebook apit..
inbox fb apit..gtaw korang detail doodle yang korang nak..
tapi design just doodle lelaki segmen tue taw..
1. Warna Baju (belang atau corak lain)
2. Warna Seluar
3. Warna Kasut
4. Nama Lelaki Idaman Korang (ikut suka)

18 orang comel komen:

Gadis Misteri said...

tahniah kpd pemenang..
best je segmen ni.

Hafni Shazwani said...

Alhamdulillah , terima kasih Abg Apit .. cam takk cayaa jee Hafni menang ,,
padahal time nga wt tuu dahh mengantukk .. HUHU , First time join contest-II cmniyy ,,

Mekasihh Banyak-II Abg Apit ^_^

Panggil Aku Han said...

tak sangka pulak terpilih..^_^
syukran ya Fiz..

sorry kalau han panggil fiz..han suka panggilan tu..:)

Nyamuk Terbang said...

ala terlpas nk join

anamizu said...

ala tak menang la :(
tahniah utk smua pemenanh! =)




luv,
cik ana

Eida Arina said...

huhuhuhuhuhuhuuu..best pulak segmen ni... thanx apit cuz kasi saya join ini segmen :)

tahniah kpd pemenang2 lain ya :)

siti hidayah said...

Alhamdulillah, dayah menang. thanks Apit ^.^

cerita best said...

adh rugi nya x join....tuan blog tuan blog tutup awal bru ja nk join

atien said...

ala dah 2 kali join segment apit tp x menang pown... =.=
btw tahniah pada pemenang...

FiHa said...

congrats tuk sue pemenang !
=D

Sarah Hanim said...

ala sy kalah . hahahaha

syahirahfs said...

thanx bro :)

syahirahfs said...

thanx bro~! :D

lyana kamarulzaman said...

nnanana!yeyy!haha, first time ni tersenarai dalam list pemenang segmen.walaupun numb last lyana tetap terharu :') orait, nk pegy ke fb apit ni.tata

aEvOeCaEdOe said...

WAAAARRGHHH!!!!
fizzi...xtaw pon aevoe menang..dhlaa aevoe jrg nk bukak blog... huuu :)...terharu nyaa...fizzi...pas exam laa aevoe bgtaw doodle cmne aevoe nk..esok dh xam dh... pape pun.thanks bg pluang kat aevoe untuk menang.. huuu..terharu nyaa.....

Budak Pipi Bulat said...

thx apit ;D

Murni said...

=_=" *sigh*
slalu xsmpat join kontes2 mcm ni...ish3~
xpe3 ak nk lps geram jgk. hohoh. wpun dh tutup nk buat entri psl ni jgk. heheh~

pasni buat contest bg free doodle lg eh...for sure I'll join!

Nurul Ain Atikah said...

yep, buat segmen free doodle lagi. confirm join.