Baca Entry Latest Nie Jugak!

22 November 2011

Video Kung Fu Paling Lawak Di Malaysia

salam blogger kat koraang semua..hepynya Malaysia menang semalam..
sambil kita sedang berada dalam mood happy nie,,apakata jom gelak2 dulu..
apit x larat nak gelak tengok video kung fu kat atas tue..hahah..
memang kelakar habes lah diorang tue..pandai betol..
memang kreatif abes..memang terbaik miming diorang buat..
so korang, jom kita layan dulu video KUNG FU atas tue..
setakat nie saja nak share kat korang..babai korang..

5 orang comel komen:

❀ Fatisya Pinky ❀ said...

Anda d tag terjah sini jom http://budakcomelbuatblog.blogspot.com/2011/11/contest-anugerah-blog-blogger-paling.html

❀ Fatisya Pinky ❀ said...

Anda d tag terjah sini jom http://budakcomelbuatblog.blogspot.com/2011/11/contest-anugerah-blog-blogger-paling.html

Cik Rose Cute said...

Memang lawak cerita kungfu nie....

~Nana BamBam~ said...

hahaha...sapa la yang edit suara..cam hampehh....lawan jangan x lawannn..haha!!

Zaireen Zapple :) said...

amik seekor nye nak letak kat blog ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...