Last updated!

04 November 2011

Tempahan Vector illustration Wan Nurul Zur Ain #8

salam blogger kat korang..haii..
korang nampak vector illustration kat ats tue??
itu bukan korang punya okay..itu orang punya..sapa punya?
ha korang terjah dulu blogger nie okay..
luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com
beliau dah dua kali order kat apit..apit suka berurusan dengan beliau..
cepat dan tulus jer cara pembayaran dia taw..best!
hmm kalau korang nak order jugak, korang boleh bincang di facebook apit..harga vector boleh dirunding dun wory..
mesti korang tertanya-tanya kan camna nak lukis vector..
vector nie 100% apit lukis menggunakan Adobe Photoshop
kalau korang nak bijak pandai guna PS, korang tengok SINI
so korang berminat or tak nak tempah? kalau berminat, cam biasa..
korang bincang dengan apit di facebook kat SINI..
okaylah korang..tengah melukis tempahan yang lain pulak..
babai korang..assalamualaikum..


3 orang comel komen:

TaufiqNazli said...

Alahai, comelnye GIGI yg perempuan tu :) btw NICE !!

anamizu said...

eeeee comelnye apit buat! =)




luv,
cik ana

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

eh eh adew wat entry sal ni upenye tq api kikikikiki