Last updated!

19 November 2011

Senarai Peserta Segmen Saya Nak Doodle Fizgraphic


salam blogger kat korang..
firstly ank ucap thanks pada yang join segmen..
yang mana terlepas tue boleh usha tengok kat SINI
okay apit dah siapkan senarai yang join segmen tue..
korang boleh la blogwalking kawan-kawan kita nie..
jom kita terjah jom..peace..
CTRL+F untuk cari entry blog korang..

Pemenang segmen nie akan apit umumkan malam nanti..
so korang tunggu jer lah malam nanti okay..
tamat segmen nie pukul 11.59 malam ini..
good luck semua..babai!

10 orang comel komen:

Adilah Subkhi said...

yeahhh! link blog saya ada :) nombor 5. hikhik.

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

21 lapor diri cip!! haha..

cik_miemy said...

tanx fiz :D
harap-2 ade la rzki kn hehe :P

fieda said...

harap menang sbb nak sgt apit wat doodle untuk saya berpandukan gambar saya...

Aniya said...

Yeahh :D

# Harap2 dpt . X dpt punn takkk apaa lorhhh ^.^ Bukan rezeki lewwtuw.

~Nana BamBam~ said...

ramainye yang join segmen..huhu

khairul said...

aku dh kena main dgn organizer tu la...X GUNA

khairul said...

aku dh kena main dgn organizer tu la...X GUNA

khairul said...

aku dh kena main dgn organizer tu la...X GUNA

Hafizatul Asyrin said...

Thanks ya !!!!! Saya number 7 (: