Baca Entry Latest Nie Jugak!

30 August 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2011/1432H MAAF ZAHIR & BATIN

salam blogger..salam 1 Syawal..
di hari yang mulia ini apit ambil kesempatan nak ucapkan selamat hari raya..
aidilfitri maaf zahir dan batin kepada semua blogger..
mana la tahu kalau-kalau selama apit berblogging nie ada salah silap..
terkasar bahasa..terlanjur bahasa..maaf seribu maaf kepada semua..
jangan disimpan di dalam hati..jangan ambil hati..
jangan bermusuh-musuh ye kita..
so apit nak beraya..maybe tak update blog dalam beberapa hari nie..
take care semua..selamat berhari raya..
peace..babai! 0-0 ye semua!


9 orang comel komen:

FaRaH_eEiN92 said...

selamat hari raya gak...

IMANSHAH said...

Sebelas bulan kita kejar dunia,
Kita turuti nafsu angkara.
Sebulan penuh kita berpuasa,
Kita bakar segala dosa.
Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

IMANSHAH said...

Sebelas bulan kita kejar dunia,
Kita turuti nafsu angkara.
Sebulan penuh kita berpuasa,
Kita bakar segala dosa.
Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

alif haris said...

hai apit :)
selamat hari raya haa :D hehe
aku pn jarag2 update nnt ni .. huhu

niazis said...

selamat hari raya jgk apit :)

~Nana 귀여운~ said...

selamat hari raya apit....:)

ghostgulz said...

putih. hehe. :D

amir aizat said...

slmt hri raye!

czueka zulaikha said...

salam :) selamat hari raya. sama laa kite. btw nice blog!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...