Last updated!

09 August 2011

Contest : Raya Datang Lagi

salam blogger..selamat berbuka kepada sabah sarawak..
selamat berbuka juga pada semenanjung malaysia..
sabar-sabar..ada lagi brapa minit ja lagi..
sebelum tue apit ada join contest taw..
contestnya berbunyi Raya Datang Lagi..yeayyy!!
syaratnya ialah hasilkan kad ucapan raya..
so apit sempat edit sikit kad ucapan raya apit..hope suka..
tadaa...lihat di bawah nie..peace...

jom la kita join ramai-ramai..best nie..
klik ja banner contest kat ats tue untuk direct ke contest tue..
tarikh tutup contest nie 29 Ramadhan 1432H..
okay apit nak tag kawan blogger apit..

blogger Lyssasecret
blogger Wanhazel

SELAMAT BERBUKA PUASA!


7 orang comel komen:

Amiirah-Cassan said...

hee , dah macam kad raya dah ni :) lawa lawa :)

myramisschumot said...

good luck ea bro apit :) hee >,<

Dalila Diela said...

waahhhh cantik..gud luck !

Cik Domo said...

cantekk..jelesnya ngn org ketip2 ni..
cmne nak wat font simpang siur camtu??

Lyssa Faizureen said...

wahhh . Lyssa ditagg yaw! InsyaAllah , Lyssa akan join yupp abgku ! ahakxx.. Sekarang ni , ur adik nih , tak de masa nakk meng-edit nih . laptop problem . lagi2 tk de masa lak .hoho . Abgku je lah yang tolong buatkan ! HAHAHA ^^

Farhanah Mokthar said...

Kad raya ni sgt awesome :)

Telaga Putih said...

contest dah tutup! thanks 4 join!

tengok kad anda di fanpage saya.. kalau ada, sila like kad anda.. kalau takda, tinggalkan link entry di wall post page itu..

gud luck!!