Last updated!

08 August 2011

Design Kemerdekaan Apit..Tolong Komen..

KLIK GAMBAR ATAS UNTUK TUMBESARAN
salam blogger kepada semua..salam ramadhan..
alhamdulillah selesai sudah kita berpuasa pada 8hb 8 bersamaan 8 Ramadhan..
semoga semuanya sihat-sihat di bulan yang mulia nie..amin..
okay berbalik kepada topik entri ini..terjah nie dulu >> 2nd Blog
korang semua rasa macamana design blog tue? okay atau tak?
sebenarnya apit ada join satu contest KEMPEN MERDEKA 2011..
ia dianjurkan oleh Utusan Online..klik banner di bawah nie..
terdapat Kempen yang dianjurkan oleh utusan online..
Kempen Hias Laman Web/Blog
Kempen Hias Kenderaan
so apit join Kempen Hias Laman Web/Blog..mana la tahu kan..
menang atau kalah len ceta..yang penting semangat kemerdekaan..yeah..
so moh kita JOIN ramai-ramai eyh..klik banner untuk join..
Laman web/blog yang paling kreatif serta menarik akan memenangi hadiah berupa:
Hadiah pertama: Wang tunai sebanyak RM3,000
Hadiah kedua: Wang tunai sebanyak RM2,000
Hadiah ketiga; Wang tunai sebanyak RM1,000
Hadiah saguhati: Wang tunai sebanyak RM300 untuk tiga pemenang
bukan blog nie yang apit hias taw..tapi 2nd blog apit >> KLIK
tapi belum lagi publish kat utusan..maybe malam-malam sikit kot..
nak create gadjet special cket kat utusan..kih..kih..kih..
so sila komen yang membina untuk apit ye kawan-kawan semua..
terima kasih sangat-sangat..peace..


15 orang comel komen:

SuzaDin said...

cun 2 ! cntik r... gerenti menang lh hohoho..

Amiirah-Cassan said...

apit , you should put something kat belakang tapak tangan tuh , sbb nmpk kosong lah kat tengah2 , but if tak sesuai tak pa laa , just a suggestion , hee

nurul atiqah said...

Wahh, kalau menang jangan lupa belanja. Haha. Goodluck.

Dalila Diela said...

nak koemn cantik sgt la design tu..:)

Lady Diana @ Lat'z said...

waa...cool...cantik...kreatif...gudluck k..

miezah said...

chantek chantek !!
tp cam kureng siket ..
hmmm ..
miezah tmbah komen amiirah tuu yerp ..
yang tapak tgn tuu elok gantikan dgn gmbr tunku abdul rahman sdang laungkan merdeka tuu ..
miezah bg pendpt jer .. klu apit rase tak seswai takpe ..
btw .. da chantek !! kreatif !! ^^,

Aida Omar said...

setuju dgn miezah kalau apit selitkan gambar tuanku abd rahmah laungkan merdeka pun ok.. x pon bendera dekat dataran tu.. :) tp yg nie pon dh cantik

My Name is Mar said...

Lawa... Nice....
Harap-harap tak berat lah..
Huhuhu...

Musicbrilliant.com

atien said...

smart!!!.
i like..
gud luck yup..:)

~bUih-bUih ciNta~ said...

cantiikk..kraetif..hee~

khairul said...

mantop ni Apit !

apek poyo said...

cam best yo..den nak try jugak la

Anak Wak Mail said...

good luck ye!

alif haris said...

perghh terbaik ni apit :) hehehe
hadiah gile best !!

Nur-nba said...

Salam. Pertama kali singgah ke blog Apit.. Tahniah, memang cantik blog tu ni. Semoga Apit berjaya.. Good luck!! Teruskan kreativiti anda. :)