Last updated!

26 August 2011

Tempahan Sweet Doodle Couple

ada sesiapa nak tempah doodle kat atas tak?
meh apit terangkan ye..okay..tempahan hanya untuk doodle kat atas..
warna baju..warna kasut..warna seluar boleh ditukar mengikut kehendak anda..
baju doodle di atas bergabung..couple kan..cap baju dipakai bersama..
nama anda dengan boyfriend atau girlfriend boleh diletak di situ..
kalau takda teman special ke..bff pown xpa jugak..xdak hal..ikut korang..
warna atau jenis font untuk tulisan boleh ditukar mengikut kehendak anda..
jika mahu letak bunga atau corak apa-apa di baju juga boleh diminta..
doodle di atas hanya terhad untuk 10 orang yang menempah sahaja..
design yang lain akan dikeluarkan pada hari len lak..setiap design hanya terhad kepada 10 orang sahaja.. design seterusnya akan dibuat jika mendapat sambutan..
DILARANG COPY ATAU SALIN DOODLE DI ATAS UNTUK EDIT!
kalau didapati ada yang meniru, akan dikutuk selama-lamanya..
untuk menempah boleh inbox ke facebook apit di sini >> FACEBOOK
setiap tempahan hanya RM5 untuk sahaja!
CEPAT! CEPAT! CEPAT!
cara nak menempah di inbox facebook..sertakan :
1. Warna Baju :
2. Warna Seluar :
3. Warna Kasut :
4. Nama Lelaki/Perempuan :
5. Corak di baju :
6. Jenis dan Warna Tulisan :

12 orang comel komen:

Ummi_Rosalicious said...

comel~!!
tapi umi pakai tudung la...hehe~

ascil.punye.lah said...

alahaiii sweetnyeeee doodle nih.

afina rahmat said...

footprints banyak2 ! nti org curi . hehe

Colattachocolates said...

^_^ wah!da mula wat tempahan da...bagus2....hasil kitakan...so sampai bila nak bg free jerk..ehehhe.. ^_^ good job..

myramisschumot said...

comel laa :)

Nyamuk Terbang said...

alamak sweet nya hai

Eyhan said...

byr bank-in kerw topup?

Spanar Buruk said...

apit,spanar nk mtk tlg blh tak?..nk mtk tlg apit watkan header utk blog spanar..spanar suka hsil krya apit slma ni..tak kisah apit nak wat cmna pun..

asalkan ada kaitan dgn spanar buruk dlm header tu pun ok dah..klau blh nk mtk apit watkan header tu ada doodle..

klau apit nk tnya pape,apit tinggalkan komen kat mana2 entry spanar k..klau kna cas pun,spanar tak kisah =)

Esyah Amirah said...

Share Topup Ker ? Celcom ke Maxis ?

mazlin Ibrahim said...

apit klau nak wat doodle muslimah yg pkai tdung,suami isteri n 2 org anak brape ek?

jazlin nasuha said...

1. Warna Baju : purple
2. Warna Seluar :purple
3. Warna Kasut : purple
4. Nama Lelaki/Perempuan : JeLLo
5. Corak di baju : love
6. Jenis dan Warna Tulisan : jenis lembut warna tulisan pink

Aien Nadia said...

Nak Tempah!!!!!!!


1. Warna Baju : Pink
2. Warna Seluar : Hitam
3. Warna Kasut : Purple
4. Nama Lelaki/Perempuan : MeLLo
5. Corak di baju : awan
6. Jenis dan Warna Tulisan : jenis 2 colour dan warna 1: Pink 2: Purple