Last updated!

24 August 2011

Doodle Untuk Akak CCI

salam bogger..salam ramadhan al mubarak..
hai kawan-kawan semua..nie entry ringkas saja..
nampak gambar muslimah kat atas tue? tak nampak? laa..rabun ungu ke?
hihihi..gurau-guray ja taw..hmm itu korang jangan nak ambik lak..
itu apit buatkan untuk akak CCI yang rajin tegur-tegur apit..
akak nie nak apit buat doodle kat dia..so apit try buat..
camnie ayat dia "apit..lukis la kat akak satu doodle kaler purple"
akak nie pown ada buat perkhimatan lukis dolly-dolly comel..
korang kalau nak tempah..boleh tempah kat akak nie..
dolly dia buat semua comel-comel..apit tak pandai buat cam akak tue..
susah sikit la kalau tak pandai Adobe Illustrator..
yang apit reti guna Adobe Photoshop nie jer haa..tue tue masih belajar..
hmm apit rasa ini bukan doodle kot..nak kata vector pown bukan..
entah la labu..saja suka-suka lukis..akak nie nanak..
hmm rasa macam nak buat tempahan la pulak..
agak-agak kan..korang nak tempah tak? mesti la tak kan..
tak payah tanya dah tahu jawapan..hahahahaha..
nanti-nanti lah pikirkan nak buat tempahan or tak untuk lukis-lukis camnie..
alamak! terlebih sudah entri..ha tunggu apa lagi..pergi la jengok akak CCI nie..
klik URL bawah nie untuk direct ke akak nie..
kepada akak-akak yang lain..nanti apit buatkan kat anda lak ye..
hihihi..selamat hari raya semua..peace..babai!


13 orang comel komen:

c i k a n a said...

wah..comey nye..wrna purple lak tuh..
ala,pakai adobe photoshop pun kira ok la dpt buat mcm ni.. ceq ni blajaq gna adobe photoshop smpai nk tergeliat tgn pun xreti lgi tau..wuaaa~

Amanina Nasuha said...

belalang nk doodle jgak!!boleh???

alif haris said...

hehe muke ala blushing gitu :D
comel beb ^^

syasya said...

suwiiit!hehe untung akak tu apit buatkan =)

qamarguyz said...

Salam apit..
memang cantik la doodle ni..
untung arr..huhu

Nyway sy nak minta sokongan & jasa baik rakan-rakan blogger sikit boleh? Kunjungi link di bawah ini, tolong vote qamarguyz di bahagian poll & juga di ruangan komen (telah dihighlight kuning)..
Azrai Ahmad Zamri – qamarguyz.blogspot – ‘Tinta hamba..menuju Yang Esa’..
Thanz yer =)

http://komuniti.2dayblogger.com/undian-tagline-blog-terbaik-2011/

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Ramai la akk mntk do0dle lps ni.. Hihihi.... Mmg c0mel sbb sy p0n slalu amk do0dle kt cni.. Haha...

Cute Design Watermark said...

comeeyyyy....ske2... ^_^ jap agi akak amik tau.. ^_^

AiDa SyaFiQa said...

waaaa...cantik la...
:)

syuhada mokthar said...

cute nye..
nak jugak heeeee ^^

shida'R said...

perghh comel..turn shida bila lah hehee...

~Tieha~ said...

jelesss laaa... tieha nk jgk

muse said...

assalam bro...lawa ler doodle ni hehe nak jugak bole?

cik.mila said...

ala comelnye..bila dpt buat doodles brides to be nih..hehe