Last updated!

24 August 2011

Kad Raya Fizgraphic Pengganti Diri di Alam Blogger

salam blogger kepada semua..salam ramadhan al-mubarak..
harap semua blogger sihat ye..raya dah nak dekat..jangan nak demam ooi..
hahahaha..sebut pasal raya..apit nak bagi lagi something kat korang..
sebelum nie apit dah bagi doodle-doodle raya kan kat korang > KLIK
and then duit raya pown dah bagi jugak..suka tak, suka tak? > KLIK
hahahah..tak suka sudah..okay..sekarang sempena hari lebaran yang bakal tiba..
apit nak kasi kad raya kat korang semua ye..
kad raya nie pengganti diri apit yang kenal korang kat alam blogger nie..
nampaknya blogger-blogger sekarag makin meriah kan..
seronok betul berbelog dengan korang semua..
macam-macam perangai manusia yang apit jumpa di alam blogger nie..
dengki mendengki..kata mengata..hentam menghentam sesama blogger..
sudah-sudah la semua..maaf-maafan la korang semua..
sesiapa yang apit dah buat sakit hati ke apa..mintak maaf ye..
so korang terima lah kad raya yang tak seberapa tue ye..
bukak kad raya tue, apit boh duit RM100 untuk korang taw..
okay lah..selamat menghabiskan bulan puasa tahun nie..
jaga diri..hati-hati bila balik kampung..
ingatlah orang tersayang..
babai! peace!


18 orang comel komen:

Amiirah-Cassan said...

haha kalau boleh print kan best ! heee

Nyamuk Terbang said...

bila adanya blogger kreatif

Colattachocolates said...

ahakss,,,,suke kretip2...

Ema Minami said...

ala....comeyl sesangat doodle kamu yg entry kat bawah tu..nak doodle satu jugak boleh? kekeke

shida'R said...

yay shida amik taw hehe.. :)

aimi adilah said...

chantek kad rye dye.. suke2.... selamat hari raye apit :)

kerisperak said...

Cantik..cantik...cantik..

Seratus mane cukup bakmai laie 50 hengget..hehehe Nway selamat Hari Raya Bro..

0nenanina Vanilla said...

na da amek..hihi..cantik sgt.. samat ari raya..mohin maap zahir dan batin.. moge ceria2 di hari raya nanti

jehanfrhin said...

Selamat hari raya~ ^^

nashanadz said...

selamat hari raya apit! ^^

syasya said...

apit ni pemurah betol suke bg orang kad la doodle la.terima kasih.selamat raye juge hehe

suha said...

terima kasih apit. sangat kreatif, sangat suka :)

oreocheesecakes said...

SELAMAT HARI RAYE APIT...:)

Cik Domo said...

Selamat Hari Raya Apit ^^,

c i k a n a said...

nak ambik kad raya ni tau..blh kan..kan =)

Eyda Dania said...

eyda da amk..hehe..thanks apit...slmt ary rye gk.=)

nanad said...

cantiknyaa kad raya tuu >.< jual mesti laku punya lah ;) selamat hari royo~

~Nana 귀여운~ said...

antik nyewwwwwwwwwwwwww..huhu :P