08 August 2011

Ben Ashaari Terkedu Dengan FizGraphic Dot Com

salam blogger kepada semua blogger-blogger kat luar sana..
semoga semua berada dalam keadaan sihat-sihat..
sepupu aku yang bernama Sayyidi Syakir demam semalam..
kesian kat dia..hope dia cepat sembuh..amin..
berbalik kepada topik kita pada hari nie..
Ben Ashaari terkedu dengan apit? OMG!
korang nak tahu kenapa? okay meh kita terjah sini >> KLIK
apit tak blogwalking malam nie sebab busy design 2nd blog apit..
sesiapa yang nak tengok header MERDEKA 2nd blog apit kat sini >> KLIK
hmm so kepada abang Ben Ashaari..thanks sebab ada entri khas untuk apit..
tak sangka plak bro ben nak review camtue..so thanks..
sebenarnya saja lukis dan orang pertama yang tengok ialah Alya..
apit takut nak post kat entri sebab takot bro ben marah lak amik gambar..
then Alya cakap its okay..so saja la post entri berkenaan >> KLIK
tengok-tengok bro ben hargai..so terima kasih sangat-sangat bro..
dan kepada akak nashanadz dan bro aliff haris terima kasih jugak taw..
diorang la yang bagitaw link entri bro ben tue..thanks eyh..
apit busy design blog sampai tak sempat nak blogwalking..
pape pown..jom kita berblogging dengan sihat okay..
SELAMAT BERSAHUR SEMUA!

JOM TERJAH!!
V
V


16 orang comel komen:

Anonymous said...

aikkk? apitt ni susah2 je letak name akak dik .. aduyaiii... huhu

Alya Esprézzo™ said...

hahaha..kan dah ckp, heheh tahniah :)

Ana Amalina said...

hehe..kira apit ada bkt jugak kan.. =D

Nyamuk Terbang said...

cngrates apit..mmg mnjd la gmbr abg ben tue..

Unknown said...

tergelak tengok mata terkeluar tu.by the way,sangat serupa kan.just bibir tu terlebih sikit.but memang terbaik la bro!

Firdaus Life said...

fulamakk cayalah bro

AZRI said...

style tu

Shida Radzuan said...

terbaik bro! heheee..

Nizam Ijam said...

lepas ni aku lak la..haha

Unknown said...

hahahha .. amek ko apit terkedu sampai terkeluaq biji mata :D
hahaha

Mak anak tiga said...

Hehe mmg kreatif~ kami semua turut terkedu =)

Anonymous said...

congrat apit , apit mmg trer lah ^^

Xx said...

congrats apit ~~~ hehehe

Unknown said...

nice!

admin said...

saye pon tekejut dengan kreativiti blogger ini.

admin said...

saye pon tekejut dengan kreativiti blogger ini.