Last updated!

08 August 2011

Ben Ashaari Terkedu Dengan FizGraphic Dot Com

salam blogger kepada semua blogger-blogger kat luar sana..
semoga semua berada dalam keadaan sihat-sihat..
sepupu aku yang bernama Sayyidi Syakir demam semalam..
kesian kat dia..hope dia cepat sembuh..amin..
berbalik kepada topik kita pada hari nie..
Ben Ashaari terkedu dengan apit? OMG!
korang nak tahu kenapa? okay meh kita terjah sini >> KLIK
apit tak blogwalking malam nie sebab busy design 2nd blog apit..
sesiapa yang nak tengok header MERDEKA 2nd blog apit kat sini >> KLIK
hmm so kepada abang Ben Ashaari..thanks sebab ada entri khas untuk apit..
tak sangka plak bro ben nak review camtue..so thanks..
sebenarnya saja lukis dan orang pertama yang tengok ialah Alya..
apit takut nak post kat entri sebab takot bro ben marah lak amik gambar..
then Alya cakap its okay..so saja la post entri berkenaan >> KLIK
tengok-tengok bro ben hargai..so terima kasih sangat-sangat bro..
dan kepada akak nashanadz dan bro aliff haris terima kasih jugak taw..
diorang la yang bagitaw link entri bro ben tue..thanks eyh..
apit busy design blog sampai tak sempat nak blogwalking..
pape pown..jom kita berblogging dengan sihat okay..
SELAMAT BERSAHUR SEMUA!

JOM TERJAH!!
V
V


16 orang comel komen:

nashanadz said...

aikkk? apitt ni susah2 je letak name akak dik .. aduyaiii... huhu

Alya Esprézzo said...

hahaha..kan dah ckp, heheh tahniah :)

c i k a n a said...

hehe..kira apit ada bkt jugak kan.. =D

Nyamuk Terbang said...

cngrates apit..mmg mnjd la gmbr abg ben tue..

officially19 said...

tergelak tengok mata terkeluar tu.by the way,sangat serupa kan.just bibir tu terlebih sikit.but memang terbaik la bro!

Freaky said...

fulamakk cayalah bro

azrijohan said...

style tu

shida'R said...

terbaik bro! heheee..

Nizam Ijam said...

lepas ni aku lak la..haha

alif haris said...

hahahha .. amek ko apit terkedu sampai terkeluaq biji mata :D
hahaha

aesh came said...

Hehe mmg kreatif~ kami semua turut terkedu =)

Lieyly ︱ Alia said...

congrat apit , apit mmg trer lah ^^

Amiirah-Cassan said...

congrats apit ~~~ hehehe

amir aizat said...

nice!

Nurul Ain Atikah said...

saye pon tekejut dengan kreativiti blogger ini.

Nurul Ain Atikah said...

saye pon tekejut dengan kreativiti blogger ini.