Last updated!

22 August 2011

Duit Raya RM100..Sapa Nak??

salam blogger kepada semua..salam ramadhan..
sudah 21 hari kita berpuasa..alhamdulillah..masuk hari ke 22 kan..
tak lama lagi kita dah nak raya kan..best-best..
semua dah beli baju raya ke? apit belom lagi beli nie..lex lu...
nanti dekat-dekat raya baru g beli..murah sikit nanti..lelong kan..
kih..kih..kih..beli yang murah-murah ja la..membazir amalan syaitan..
okay..berkenaan hari raya..apit ada sediakan duit raya untuk korang semua..
nampak duit raya FIZGRAPHIC kat atas tue?? RM100 ooo..
banyak tue..tapi taktau la laku atau tak..hahahaha..
cita-cita nak jadi gabenor..tapi tak kesampaian..hahaha..
jadi designer pon okay jugak kan..hmm jadi penganggur tak okay..boring..
so korang amik lah duit raya kat atas tue ye pengganti duit raya..
hahahaha..ada ciri-ciri boleh jadi gabenor tak?
tengok autograf..autograf Hafizzi Aziz tue..
siap dikeluarkan dan dicetak oleh BANK NEGARA FIZGRAPHIC..
sapa nak bagi oooiii..mai habaq kat cek sikit aih..hihi..
okay lah..setakat nie saja..cer komen cket pasal duit raya nie..babai!
sapa nak boleh la amik..hihihihihi
 http://4.bp.blogspot.com/-HO-1tr9n9NA/TlHUMJ2NSBI/AAAAAAAACEw/IhJfSNXDrjE/s1600/Duit+Raya+RM100+Fizgraphic.png
SELAMAT HARI RAYA


28 orang comel komen:

Ahmad Ismi said...

Singgah sini bila tengok post ni...erm..keciwa raga ni. HIHI...x palah..Nti kalau apit dah ada negara sendiri kasi tahu lah ok...Nti bley guna duit ni beli PHONE, VAIO, Keter sebijik Dan lain2 ^^

Hans said...

hahahaha
style la wehhh duit tu
editkan untuk aku sekali
sonok plak sesekali letak muka sendiri dkt duit
:-)

Jom Sign Up Online Survey Ini Dan Tebus Hadiah Anda

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

alamak hensem sangatlah kalau nak letak gambar tuh dekat tuh dekat duit,,hehe

Missy Diya said...

terima kasih apit duit raya apit RM100 kekeke dh diya dh amik dh

http://nurdyanalife.blogspot.com/2011/08/ye-dapat-ada-duit-raya.html

Amiirah-Cassan said...

hahahaha okay fine , lawak arr ~ ade2 je , kreatif gie abang apit kita ni :) hikhik

Gadis Berkaca Mata said...

amboi...siap ada muka dia tuh.. hebat2. ^_^

FYA PELANG! said...

haha. semattt.



hee. nk like box cm die jugaaakkkk ! :D

khairul said...

best la apit..dh la buat note sendiri...naik keta baru lak tu hehe

ratu zuleyqha said...

haha.. kreatif nye, seronok la jadi orang pandai guna adobe.. jeles2x :D

saya nak ambik ya apit, nak pergi gandakan RM100 ni jadi RM1000 ok x ?? haha :P

syasya said...

haha kreatif!

shida'R said...

nk amik nk beli topup hehee..tp beli kat apit la..hehehee,,

miezah said...

tkaseh en.apit ..
nanti sy nak tebus boley ?

cikintan :) said...

haha.. apit leh kasi duit raya nie kat kanak2.. mesti diorang seronok dapat duit 100 apit nie..

Syahirah Suhaili said...

waa..agak2 duit apit nie laku tak untuk beli brg kat kedai? hekhek..style la duit nie apit.. :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

boleh beli apa ni ? hahaa ..

~bUih-bUih ciNta~ said...

haha..trkejut tgk dwet raya ada gmbr pelapis bru dh tu..;)

AlyNn NyzAa said...

ad0i abg apit neyh...wat gimik plak...ingt nk bg btol2 td..huhuhu

! ✿nellyQyuhyun✿ ! said...

hehe good2,,nelly da buat cam ni taun lepas,,taun ni nelly nk ltak muke KYU plak,,uhukuhuk

Eyda Dania said...

wow..dpt duit rye..weee...hehe

ZouL said...

hahahaha..kalau duit raya mcm ni bagi FREE pun belum tentu org nak wehh hahaha

Missy Diya said...

kekeke ni duit raya apit.. cukup lah tu

http://nurdyanalife.blogspot.com/2011/08/oh-duit-raya.html

Ct Aja said...

hahahaahaha, laku tak duit ni...

~Nana 귀여운~ said...

aih apit nie,,ingat nak kasi bebet0i...dah semangat nak join contest ke hape..hishh..sabau je la

alif haris said...

hahaha ! style doe ..
agong rambut panjang siot :D

achik ezam said...

nak duit raya betol :)

Syarafi[skyforce331] said...

smart doe...camana buat...buat tutor...

Cik Purple Pinkypuff said...

hahaha..cp nak mintak! nak gi beli baju raya!! :P

myramisschumot said...

Gabenor bank baru eh ? heee , myra nak ambik laa , nak perkenalkan Gabenor baru kat blog myra :)