Last updated!

11 August 2011

Jom Ramai-Ramai Letak Pelita Kat Shoutbox

salam blogger kepada semua..salam ramadhan..
huh sudah kenyang berbuka puasa tadi..alhamdulillah...
eh dah berapa hari kita puasa? 11hari dah kan..
tinggal berapa hari lagi nie nak raya? hihi..
apa kata kita meriahkan shoutbox dengan pelita yang bewarna warni..
nampak pelita kat shout apit tue? hihi..
so kat sini apit nak kongsikan pelita yang bewarna warni..
korang amik lah kalau rasa nak meriahkan blog tue..
hihi..kalau rasa menyemak tak payah la amik..
kalau nak request warna lain sila tinggalkan komen kat bawah..
nanti apit free apit edit warna lain okay..
so sila lah amik..jangan malu-malu ye..peace..

 http://4.bp.blogspot.com/-luV1RJ2-NYc/TkPMfhdkOuI/AAAAAAAAB9Y/sE_O4qkO65M/s1600/Pelita+Biru.png


 http://1.bp.blogspot.com/-6KJlY9-P7Xc/TkPMhwgRhVI/AAAAAAAAB9c/rsU_JbR3Cok/s1600/Pelita+Hijau.png


 http://3.bp.blogspot.com/-bnMXDD3bJ24/TkPMkBuGzyI/AAAAAAAAB9g/vb1d9IflACw/s1600/Pelita+Kuning.png
 
http://3.bp.blogspot.com/-m88C9DGgrPI/TkPMl_M35cI/AAAAAAAAB9k/CKUerDmgTKg/s1600/pELITA+mERAH.png

http://2.bp.blogspot.com/-fqUDhhdIFJE/TkPMnSiK3tI/AAAAAAAAB9o/AwB0zeL_cBA/s1600/Pelita+Pink.png
Kalau sesiapa yang amik tue..komen la eyh..
gtaw amik kaler apa..nak taw majoriti blogger suka warna apa..
boleh survey nak desibn apa-apa kat blog nanti bagi korang suka datang..
hihi..SELAMAT MEMASANG PELITA..


37 orang comel komen:

Cik Kuntum said...

kamu memang baik hati la apit, tapi belog saya x boleh pasang pasal error sedeh...apapun moga rezeki kamu murah, amin ya rabbal alamin

shoshie moshie said...

apit sy ambk 1 taw .. wrna merah .. tQ .. c0mey apit buat .. :)

Te-Yan said...

huih...lawoooo..lawoooo...akak masih x tau cemana nk wat SB yg mcm korang nie..leh fade in fade out..huhuhu..

♡ miss Yayah ♡ said...

apittt ooo apiitttt mercun ade tak? hehe btw, atas tu semua santek2 rambang mata nak pilih. :D

siti anna syiba said...
This comment has been removed by the author.
Dalila Diela said...

nice..nak ambek satu pelita dari blog nie..
tQ..

☆--> lea said...

wah .. nak amek lehh...


:') comel lah...

Syiela O-lala said...

Alaaa kita nak amik warna purple tu. Dah copy paste byk kali. Tapi tak kuar pun. Baru semangat nak pasang pelita kat blog. huhu :(

..cik gugu.. said...

gugu curik satu taw ;)

Cik Domo said...

comeynya dak kecik tu XD

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

saya amik yang purple itew...thanks apit

dyra adira said...

apitttttttt!! mintk satu!!! ngeeeee~~~ :) maseh!

Syiela O-lala said...

Ee dah boleh la. Hee tenkiu tenkiu :)
Kita amik yg purple satu :DD

pyqa said...

apitt.. pyqa ambik satu.. heehhehehe

Amiirah-Cassan said...

ada kaler merah !!! untuk mira kan tuh ? KAN ? KAN ? hee mira tauu , hahakk , tq !!! mira amek sok pagi ~ heee

ayu said...

apit..ayu amik 1 ehh yg kaler merah...baik hatinya apit..moga murah rezeki.amin

Ayu said...

apit..dh amik tp knpa x menjadi..cer xplain skit blh

Lieyly ︱ Alia said...

pndaai apit buat..cantik2..

amir aizat said...

waahhh meriahnyer!

Azzah said...

yea..dah letak..meriah dah blog saya..azzah ambik yang merah tau..thanx tuan belog yang baik hati..:)

siti anna syiba said...

time kasih :)

eika_feyzah said...

saya ambiq yg purple taw..thankz apit..

Radsmil Nasir said...

amik yang kuning tu,..mohon nk uba tulisan ekk^^

marina anakcikbob said...

nak yg xde kaler tu caner ek?

Cik Purple Pinkypuff said...

apit.. cp mintak yg pink eh.. :)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

MissCt amk da 1 yg pink.. tQ ea..
*Xperasan ad entri ni... Hehe

Ara said...

saya nak copy letak dalam 'kad' and blog...thanks a lot...lastly.., selamat hari raya...

yuseri said...

nak amik kaler biru hi,,,boleh tak?

arisa nazifa said...

saya amik satu yer,warna kuning..anyway,thanks:)

qaseh murni said...

saye suke warne pink & purle.. thanks ye sebab bagi ambik. he2

Nur Fadziatul Ain said...

warna kuning. mohon kasi izin, amik warne kuning.

Marliyana Mayamin said...

sy amik wane kuning yer..tq..=)

nurul barakah said...

nurul ambik warna biru ye,,,

Cik Tie@Akak said...

nak kaler kuning..tapi nape x kluor..saiz kecik sangat ke..

eida mz said...

nak ambik wna biru ekk..

Fatin Mimiey said...

ambik kaler kuning satu..nak tampal kat header..:-)

Afiqah Adzan said...

amek warna hijau tau..ngan kale merah