11 August 2011

Jom Ramai-Ramai Letak Pelita Kat Shoutbox

salam blogger kepada semua..salam ramadhan..
huh sudah kenyang berbuka puasa tadi..alhamdulillah...
eh dah berapa hari kita puasa? 11hari dah kan..
tinggal berapa hari lagi nie nak raya? hihi..
apa kata kita meriahkan shoutbox dengan pelita yang bewarna warni..
nampak pelita kat shout apit tue? hihi..
so kat sini apit nak kongsikan pelita yang bewarna warni..
korang amik lah kalau rasa nak meriahkan blog tue..
hihi..kalau rasa menyemak tak payah la amik..
kalau nak request warna lain sila tinggalkan komen kat bawah..
nanti apit free apit edit warna lain okay..
so sila lah amik..jangan malu-malu ye..peace..

 http://4.bp.blogspot.com/-luV1RJ2-NYc/TkPMfhdkOuI/AAAAAAAAB9Y/sE_O4qkO65M/s1600/Pelita+Biru.png


 http://1.bp.blogspot.com/-6KJlY9-P7Xc/TkPMhwgRhVI/AAAAAAAAB9c/rsU_JbR3Cok/s1600/Pelita+Hijau.png


 http://3.bp.blogspot.com/-bnMXDD3bJ24/TkPMkBuGzyI/AAAAAAAAB9g/vb1d9IflACw/s1600/Pelita+Kuning.png
 
http://3.bp.blogspot.com/-m88C9DGgrPI/TkPMl_M35cI/AAAAAAAAB9k/CKUerDmgTKg/s1600/pELITA+mERAH.png

http://2.bp.blogspot.com/-fqUDhhdIFJE/TkPMnSiK3tI/AAAAAAAAB9o/AwB0zeL_cBA/s1600/Pelita+Pink.png
Kalau sesiapa yang amik tue..komen la eyh..
gtaw amik kaler apa..nak taw majoriti blogger suka warna apa..
boleh survey nak desibn apa-apa kat blog nanti bagi korang suka datang..
hihi..SELAMAT MEMASANG PELITA..


37 orang comel komen:

Cik Kuntum said...

kamu memang baik hati la apit, tapi belog saya x boleh pasang pasal error sedeh...apapun moga rezeki kamu murah, amin ya rabbal alamin

Atira's Greyson said...

apit sy ambk 1 taw .. wrna merah .. tQ .. c0mey apit buat .. :)

MARZIEAN MOHD SHAPIAN said...

huih...lawoooo..lawoooo...akak masih x tau cemana nk wat SB yg mcm korang nie..leh fade in fade out..huhuhu..

Hidayah Rusli said...

apittt ooo apiitttt mercun ade tak? hehe btw, atas tu semua santek2 rambang mata nak pilih. :D

anna syiba said...
This comment has been removed by the author.
Dalila Diela said...

nice..nak ambek satu pelita dari blog nie..
tQ..

lea said...

wah .. nak amek lehh...


:') comel lah...

Shila Asmadi said...

Alaaa kita nak amik warna purple tu. Dah copy paste byk kali. Tapi tak kuar pun. Baru semangat nak pasang pelita kat blog. huhu :(

Falling . said...

gugu curik satu taw ;)

Asfz said...

comeynya dak kecik tu XD

Rawlins GLAM said...

saya amik yang purple itew...thanks apit

kak long said...

apitttttttt!! mintk satu!!! ngeeeee~~~ :) maseh!

Shila Asmadi said...

Ee dah boleh la. Hee tenkiu tenkiu :)
Kita amik yg purple satu :DD

Unknown said...

apitt.. pyqa ambik satu.. heehhehehe

Xx said...

ada kaler merah !!! untuk mira kan tuh ? KAN ? KAN ? hee mira tauu , hahakk , tq !!! mira amek sok pagi ~ heee

ayu said...

apit..ayu amik 1 ehh yg kaler merah...baik hatinya apit..moga murah rezeki.amin

Ayu said...

apit..dh amik tp knpa x menjadi..cer xplain skit blh

Anonymous said...

pndaai apit buat..cantik2..

Unknown said...

waahhh meriahnyer!

Azzah said...

yea..dah letak..meriah dah blog saya..azzah ambik yang merah tau..thanx tuan belog yang baik hati..:)

anna syiba said...

time kasih :)

Unknown said...

saya ambiq yg purple taw..thankz apit..

radsmil said...

amik yang kuning tu,..mohon nk uba tulisan ekk^^

anakcikbob said...

nak yg xde kaler tu caner ek?

Cik Purple said...

apit.. cp mintak yg pink eh.. :)

Unknown said...

MissCt amk da 1 yg pink.. tQ ea..
*Xperasan ad entri ni... Hehe

Ara said...

saya nak copy letak dalam 'kad' and blog...thanks a lot...lastly.., selamat hari raya...

Yuseri Yunus said...

nak amik kaler biru hi,,,boleh tak?

Anonymous said...

saya amik satu yer,warna kuning..anyway,thanks:)

qaseh tercipta said...

saye suke warne pink & purle.. thanks ye sebab bagi ambik. he2

Anonymous said...

warna kuning. mohon kasi izin, amik warne kuning.

Anonymous said...

sy amik wane kuning yer..tq..=)

nurul barakah said...

nurul ambik warna biru ye,,,

kak tie said...

nak kaler kuning..tapi nape x kluor..saiz kecik sangat ke..

nur_anonymous said...

nak ambik wna biru ekk..

Unknown said...

ambik kaler kuning satu..nak tampal kat header..:-)

Unknown said...

amek warna hijau tau..ngan kale merah