Last updated!

23 August 2011

Raya Raya Raya (Upin Dan Ipin)

korang layan dulu video kat bawah nie..
tekan PLAY dan nyanyi bersama-sama..


salam blogger..bahang hari raya semakin dekat nie..
dah layan video kat atas tue?? best x?
suka betul dengar..hahaha..comel ja..kih3..
tadi berblogwalking..terjumpa video nie..
terima kasih kepada blogger greencisplatin..
tapi yang nie bukan suara fathiah upin ipin yang dulu tue kan..
nie adik Asyila..pelapis adik Nur Fathiah kan..
hihihi..suara satu anugerah tuhan..semua suka..budak-budak suka..
bapa budak pown suka gak upin ipin nie..
tapi sekarang meriah dengan boboboi kan..comel gak..
hmm okay lah..korang enjoy lah video kat atas tue ye..
tapi,g pause dulu radio era kat sidebar bawah sekali..peace..


17 orang comel komen:

aimi adilah said...

ni mmg suare btl dy ke??? mksd kite... kalo dy ckp dgn org pon sure dy mmg cm nie ek??

Ct Aja said...

owh da de pelapis ye, tak tau pon..hi3..

syasya said...

hehe comel..selamat hari raya!

cik pha said...

seryes lawaaaa aaaa

Eyda Dania said...

alolo..sweetnye...selamat ary rye gk awk..=)

~bUih-bUih ciNta~ said...

agknye kat luar mmg cmnie dia ckp..hihi:)

Lavender Lassie Roses said...

waahh..comeylnye... nak printoutla bagi anak buah saya si tecik Sara tu..mesti dia sukee.. Boleh ye ~ :)

Lyssa Faizureen said...

waahhh .comel . comel . comel ^^

Hafizzi Aziz said...

@lavender : boleh ja..hihi..budak2 mesti suka kan..

alif haris said...

hehe comel jep .. slmt hari raya !! :D

ReYnn said...

maceh sudi jenguk belog greencisplatin tu ^^ terharu rasa :D

ika said...

cute sngt suara fathiah n syiela nie...2-2 sme je suara nye...muka pun comel...lagu nie pun sedap...*wahh...puji sakan*

Solihahazahar said...

tak sabaq nk dpt duit raye nihh ^^

fiLfiL said...

suka lagu nie.. nak share kat blog fil boleh?? hehe

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

. . comelnya suara bdk tu . . geram!!

nadia fatihah said...

hihi, comell ja. btw, selamat berhari raya gak :)

hafizudin said...

yeay yeay hari raya hari raya!
gua nak donlod terus! =)