Last updated!

29 August 2011

Apit Dapat Kad Raya Kedua Dari Shida Radzuan

salam blogger semua..salam syawal yang bakal menjelma besok..
tadi apit dapat lagi kad raya dari blogger..
blogger tersebut ialah Shida Radzuan..hihihi..
ingatkan besok raya, dah tak dapat lah kad raya..tengok-tengok ada lagi..
terima kasih kepada Encik Posmen kerana menghantar kad tue..
so kepada Shida..maaf..tak sempat nak balas kad raya tue..
tapi apit bagi kad raya..duit raya dan doodle raya kan..hihi..
korang nak tengok entri pemberian apit kepada shida? >> KLIK
nak duit raya RM100 tue ye? special edition tue..hihi..
hmm so shida..selama perkenalan kita di alam blogger nie..
sempena hari raya yang bakal menjelma nie..
apit menyusun 10 jari kaki dan tangan memohon ampun dan maaf..
jika terdapat salah dan silap..terlanjur kata bicara..
harap dimaafkan taw..jangan disimpan di dalam hati..
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN..
Terima Kasih Shida..peace!


4 orang comel komen:

shida'R said...

tq apit btkan entri ni ;)
terharu sob..sob..hehee..

esok dah nk raya harapan semoga apit bgembira dhri raya ya ;)

ampun maaf dpinta dari shida'R

Anis izyan Abd Rahman said...

nak kad raya !

selamat hari raya apit !

maaf zajir dan batin ok ~

caliph shuriken said...

ada tgk en3 kt blog shida.. mmg lawa semua doodle2 tu ^^

apit, selamat hari raya & maaf zahir batin...

FYA PELANG! said...

wah wah. nice entry ni :) ape kate, share kan link ni kat segmen http://fyapelangi.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html sambil meningkatkan followers ! ehem ehem. semestinya ade hadiah :)