Last updated!

09 August 2011

Download Drama Kasih Alia (2011)

salam blogger kepada semua..hope semua sihat..
hmm selesai sudah submit screenshot pada web utusan >> KLIK..
alhamdulillah semua berjalan dengan lancar..harap-harap menang..
tetapi menang kalah adat pertandingan kan..yang penting semangat patriotik..
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! hihi..terlebih suda..

okay..hari nie apit nak kongsikan sebuah drama TV3 yang menarik sekarang..
ia bersiaran pada pukul 7 hingga 8 malam di tv3..
sebuah slot Akasia iaitu bertajuk Kasih Alia lakonan Rafidah dan Iqram Dinzly..
mari kita tengok dulu sinopsis drama ini okay..
"Kasih dan adiknya, Qabil membesar dalam limpahan kasih sayang daripada ibu bapa mereka, Shariff dan Zulaikha. Dunia mereka berubah dalam sekelip mata selepas kehilangan ibu tersayang dalam sebuah kemalangan maut. Kasih dan Qabil berpindah ke Kuala Lumpur dan terkejut apabila berjumpa dengan keluarga Shariff. Rupa-rupanya ibu mereka ialah isteri kedua dan kehadiran mereka tidak dapat diterima oleh isteri pertama Shariff, Yuhanis.."
 amacam? nampak macam agak sedih drama nie..
tapi heroin comel..muslimah gitu..sesuai dengan bulan Ramadhan yang mulia nie..
so sesiapa nak download boleh la klik link-link di bawah nie mengikut episod..
setiap episod akan diupdate dari semasa ke semasa..
Kasih Alia (2011) Episod 1 - Download
Kasih Alia (2011) Episod 2 - Download
Kasih Alia (2011) Episod 3 - Download
Kasih Alia (2011) Episod 4 - Download
 Kasih Alia (2011) Episod 5 - Download
Kasih Alia (2011) Episod 6 - Download
Kasih Alia (2011) Episod 7 - Download
Kasih Alia (2011) Episod 8 - Download
Kasih Alia (2011) Episod 9 - Download
Kasih Alia (2011) Episod 10 - Download
 link yang disediakan adalah mediafire..hope korang senang download..
kepada sesiapa tak tahu cara download lihat sini >> KLIK

SELAMAT MENDOWNLOAD!


2 orang comel komen:

c i k a n a said...

best kan cite ni.. tak sabar tunggu diaorg besar..hehe

alif haris said...

nak cer download lah hehe ^^
thnaks apit ^^