Last updated!

01 June 2011

Kalau Saya Dapat RM300

salam bloggers kepada semua rakan-rakan..
harap kawan-kawan bloggers apit semua sihat-sihat belaka..
hari ini apit nak masuk satu contest la..
kawan-kawan tengok banner di bawah ini..

macam menarik saja contest ini..
tengok tajuk entri pon dah menarik kan..
contest ini diberi nama "Kalau Saya Menang RM300"..
contest ini telah dianjurkan oleh saudari Safra Shukry..
belog beliau adalah ineedtoblogmyself..
sungguh baik hati beliau kan..
mungkin bagi sesetengah orang nilai rm300 adalah sedikit..
tetapi bagi apit nilai sebegitu sungguh besar buat apit..


hadiah pemenang utama adalah..
akan menerima wang tunai sebanyak
RM300..

hadah pemenang
saguhati kepada 3 pemenang..
akan menerima wan tunai sebanyak
RM100 setiap pemenang..

syarat-syarat penyertaan contest ini adalah..
1.
harus follow belog saudari Safra Shukry dan like fanpage INTBM.
2. Anda hanya perlu masukkan dan buat satu entri di blog anda bertajuk "Kalau Saya dapat RM300" ..
3. perlu masukkan sekali banner contest dan link kan terus ke blog beliau..
4. tag 1-3 orang kawan korang dan encourage dorang utk join sama. Sharing is Caring =)
5. lepas dah publish entri boleh submit link di ruangan komen ye..
6. tarikh tutup penyertaan pada 15 Julai 2011 dan korang perlulah submit penyertaan korang sebelum pukul 11.59pm ye..

okay! apit akan ikut satu persatu syarat-syarat yang ditetapkan okay!
syarat pertama DONE! bukti di bawah..


syarat kedua.. DONE!! bukti di bawah..
assalamualaikum w.b.t..
Saya Hafizzi Aziz pemilik sepenuhnya belog FizGraphic..
bismillahirrahmanirrahim..

sesungguhnya kalau saya dapat RM300 saya berniat ingin memberi duit tersebut kepada teman rapat saya kerana dia sekarang berada dalam keadaan yang sangat-sangat memerlukan duit.. Saya tidak dapat membantu dia kerana saya sendiri dalam keadaan terdesak berkaitan wang ringgit..kawan saya memerlukan duit tersebut untuk membuat lesen memandu kerana dia memerlukan lagi RM300 untuk menghabiskan kelas bagi mendapatkan lesen P. Sepatutnya tidak ada masalah dalam proses membuat lesen ini sebenarnya tetapi agen lesen memandu tersebut telah lari dan telah menipu kawan saya dan telah melesapkan duit baki lesen tersebut.. Hanya duit itu yang dia kumpul untuk membuat lesen dengan melakukan kerja di sebuah kilang siang dan malam sebagai operator pengeluaran..Keluarga dia mempunyai masalah kewangan dan dia terpaksa mencari duit sendiri dan banyak sangat halangan dalam kehidupan seharian yang dia hadapi.. Dia tersangat-sangat memerlukan duit ini..bukan saya..

saya sangat-sangat berharap dapat membantu dia dalam masalah kewangan yang dia hadapi ini. Kalau saya dapat RM300 tersebut dengan seikhlas-ikhlas hati saya ingin memberi kepadanya untuk meneruskan kelas memandu dia..dan mudah-mudahan dapat meringankan beban kawan saya yang dia pikul selama ini..

INSYAALLAH..


syarat ketiga DONE!! bukti di sebelah kanan bahagian gadget..


syarat keempat DONE!! bukti di bawah..

1. saudari yana
2. saudari aneng
3. saudara man

Harap-harap dapat Menang..
Kalau tak menang bukan rezeki..
apa-apa pon terima kasih pada saudari Safra Shukry kerana
menganjurkan contest sebegini..

Salam by Hafizzi Aziz

10 orang comel komen:

sarah mohamad said...

good luck apit :)

GadisKecil said...

Mulianya hati seorang sahabat :)

Semoga berjaya yop!

hehe

Aida Omar said...

kesiannya kawan apit tu..
kurang asam punya orang main tipu2 duit org..
btw..gd luck apit..
ada rezeki apit nnt..InsyaAllah :)

Hafizzi Aziz said...

@sarah : thanks sarah!

Hafizzi Aziz said...

@gadis kecil : doakan apit okay!

Hafizzi Aziz said...

@aida : thanks taw aida..memang lahanat org yang tipu tue..makan diut haram..hmm..

zazaw said...

wow apit
suci kudus hati kau
gud luck yawwww

Lieyly ︱ Alia said...

mintak2 apit dpt yaw , amin ! :)

Hafizzi Aziz said...

@zazaw : thanks..kudus mulus..hihi..

Hafizzi Aziz said...

@alia : amin..doakan apit eyh..