Last updated!

19 June 2011

Favicon FizGraphic yang baru



salam bloggers kepada kawan-kawan..
lamanya tidak update blog nie..
traffic blog pon dah mennjunam jatuh dalam gaung..
ayoyo..tiada idea la kawan-kawan..
so hari ini apit nak sory sikit pasal favicon baru apit..
apa favicon tue? benda alah apa tue? sejenis kuih ke?
favicon adalah icon kecil yang berada di hujung URL web kita..
favicon itu melambangkan website atau blogspot kita...
tak faham jugak? ha meh tengok kat bawah nie..


ha harap-harap faham lah kot apa itu favicon kan..hihi..
so yang huruf FG gerak-gerak tue adalah favicon apit yang baru..
apa maksud huruf FG itu ye? FizGraphic kan..
apa ada di sebalik FizGraphic tu?
apit nak explain meh..

F = Fizy. Sempena nama apit iaitu Hafizzi. Orang panggil Fizy.
G = Graphic. Amat gemarkan grafik dan design.


apit, bagaimana nak letak favicon macam apit letak tue?
oh soalan itu kalau ada orang request,apit akan buat.,.
sebab mesti ramai orang dah tahu punya..
favicon blogger semua sangat-sangat cantik..
ini sahaja coretan entry kali ini..
babai semua!

Salam by Hafizzi Aziz

9 orang comel komen:

cucu umie said...

wah cantik lol favicon tu..

Hafizzi Aziz said...

@cucu umie : terima kasih..saja suka2 design..simple..

zarulfarhana said...

cm na nk wat dia gerak ya

Hafizzi Aziz said...

@zarulfarhana : oo..nak bagi gerak2 ye..
guna photoshop..amik animation..

fikri FAUZI said...

apit ke fizy bro! haha

Hafizzi Aziz said...

@fikri FAUZI : apit boleh fizy pown boleh..
hihi..fizy tue komersial cket..
apit tue utk panggilan geng2..

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

cantik blog ko bro ..aku folo ..

Hafizzi Aziz said...

@hatiku baik : thanks bro.

She's Enon said...

mana mana pun still nmpak machoooo :D

done follow melalui sini. hit back kalau nak.