Last updated!

07 June 2011

Download Filem Bangkok Knockout

salam bloggers kepada semua blogger..
sudah makan ke belum? kalau belum pergi la makan..
tapi jangan lupa berhenti sebelum kenyang..hihi..

hari ini apit nak kongsikan satu movie dari Thailand..
movie ini ditayangkan pada April Tahun ini..
sudah lepas la..apit tengok movie ini di wayang..
pernah tengok cerita Ong Bak?
kawan-kawan kenal Tony Jaa?
yang lelaki mesti kenal, tapi perempuan tak tahu lah..
movie ini dilakonkan oleh 9 anak buah Tony Jaa..
memang movie aksi..sesuai untuk tontonan umum..
mari kita layan trailer movie ini dulu okay!


dah layan trailer kat atas tue?
menarik ke tidak? menarik tue..
meh sini apit share kan movie ini..
sesiapa yang nak download boleh download di bawah ini okay!

Bangkok Knockout Part 1 - download
Bangkok Knockout Part 2 - download

Bila dah selesai download kedua-dua part hingga selesai..
kawan-kawan joined kan kedua-dua file tersebut dan Play!
cara joined klik sini!

SELAMAT MEMUATURUN!

Salam by Hafizzi Aziz

8 orang comel komen:

sarah mohamad said...

citer ni mcm best lah. nak download :)

syieda said...

nk download la..^_^

Hafizzi Aziz said...

@sarah : haah..bes! ada aksi lawan tomoi..hihi..

Hafizzi Aziz said...

@syieda : silakan sieda..hihi..

Anis izyan Abd Rahman said...

klau aku tak mkn lagi , nak belanje ke>
ahaha

Hafizzi Aziz said...

@Anis izyan Abd Rahman : belanja? bereh ja aku..ang punya pasal,,xdak hal..membe lama..hihi..

Mohamadazhan hjDesa said...

datang nak download.haha

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

file x dpt download dia tulis ni
The file You are looking for... may be deleted by the user or by the Administrator !