Last updated!

02 June 2011

Contest Gambar Kreatif

salam bloggers kepada kawa-kawan..
apit harap semua kawan-kawan sihat..
dah baca tajuk entri? hahaha..
confirm la dah baca kan..kan..kan..
apit nak join satu contest yang dianjurkan oleh adik aniey..
kenapa apit panggil adik? sebab apit lagi tua dari aniey..hihi..
banner di bawah adalah banner contest..
klik kalau nak join contest ini okay!

wah..wah..wah..banner contest pown dah kreatif..
bagus adikku..hihi..
gambar yang apit nak pertaruhkan pulak adalah..jeng3..

okay..apit akan ceritakan mengenai gambar ini..
gambar ini diambil di Langkawi Island..
itu gambar apit dan kawan-kawan apit..
gambar original adalah di bawah ini..hihi..

so gambar original ini apit modified menjadi gambar tadi..
ini dipanggil sebagai photoshop manipulation..
so terpulang lah kepada pihak penganjur untuk menilai..
hihi..apit bukan kreatif mana pown..
saja nak cuba nasib la katakan..

apit nak tag kawan-kawan apit lah..
1. saudari cha
2. saudara wan
3. saudara asimira

Salam by Hafizzi Aziz

5 orang comel komen:

anieysayangkamoo said...

apit sayang ! thnx join ! :)

ngeri tuhh gambar .. hihi .. dan cantik ! macam dalam cerita monster house :D

Hafizzi Aziz said...

@aniey : welcome..

ngeri eyh..sory2..kih3..

EiZaRaZiErYa said...

nice pic~ btw, dah vote~
all d best~

wink3 >_<

Cik Rose Cute said...

memang kreatif gambar....takut sis tengok hihihi

follow kamu...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

sorfiena said...

pergh ! gempak argh !! good luck :D