Baca Entry Latest Nie Jugak!

14 June 2011

Maaf Saya Tidak Pandai Buat Header

salam bloggers kepada semua kawan-kawan..
harap kawan-kawan blogger semua sihat walafiat..
hari ini tiada tutorial atau tips dari apit..
hari ini terasa nak bercakap mengenai header..
pada hari-hari yang lepas apit menolong orang tertentu create header..
apit sengaja ingin mencuba buat header untuk orang lain..
tapi hancur la..apit tak tahu taste orang bagaimana..
apit telah siapkan 3 header pada hari-hari lepas..
apit ceritakan sebab-sebab header tersebut diciptakan..
mari kita lihat dan membaca okay!

Header ini apit hadiahkan kepada Akak a.k.a Puan Bee kerana akak ini lah yang banyak membantu apit dalam pengubahsuaian domain dari mp3spark.blogspot.com kepada fizgraphic.com seperti sekarang ini.
Demi membalas jasa akak ini, apit telah buatkan header untuk akak ini walaupun agak serabut dari segi design font.
Al maklum lah apit tidak dapat memenuhi citarasa seseorang lebih-lebih lagi seorang wanita..hihi..
Tetapi header ini tidak dapat digunakan oleh akak kerana terdapat sedikit masalah dalam memasukkan header tersebut dalam web beliau.
Kerana akak bukan gunakan blogspot tetapi menggunakan hosting sendiri so terdapat masalah dalam proses memasukkan header dalam template beliau.
Jadi header tersebut tidak dapat diupload ke dalam website beliau.

Header yang kedua ini pula apit telah siapkan untuk cik Alia..
Apit telah anggap alia nie dah macam adik apit dah..lagipun kami nie satu negeri..
Apit hadiahkan header ini sebab dia dapat tawaran sambung belajar..
and then sekarang tak tentu lagi dia nak terima tawaran itu atau tidak..
Hope kamu buat keputusan dengan betul demi masa depan kamu..
apit doakan alia berjaya dalam hidup ok wahai adikku..

Header yang ketiga ini pula apit hadiahkan untuk Cik Hippo..
apit buatkan header ini sebab dia telah reviewkan belog buruk apit nie..
tersangat-sangat terima kasih kepadanya dan apit buatkan header untuk dia..
sebab dia cakap jelez dengan header blogger kat luar sana yang cantik-cantik..
so apit tergerak hati nak buatkan dia header..
walaupun tidak la berapa hot sangat header nie tapi at least apit cuba..
memang tersangat-sangat tak reti memahami citarasa orang..
tetapi beliau tidak lagi menggunakan header ini sebab sudah lama offline blogger..
ada masalah sedikit katanya..dah on nanti, tuntut okay!
tak payah bayar pown untuk kamu! free!
dan lagi satu terima kasih sebab review blog apit tempoh hari..
mari kita tengok apa yang direview oleh Cik Hippo kita nie..klik!


Maaf kepada kawan-kawan blog yang terjah blog apit..
kerana mungkin sesetengah blogger agak berasa serabut dengan blog apit..
kiri kanan depan belakang penuh dengan gambar apit..haha..
bukan apa..suka memenuhi blog..kalau kosong rasa malas nak berblogging..
so sesiapa yang rasa blog apit kreatif boleh la vote apit..
terima kasih semua sebab support..

Salam by Hafizzi Aziz

15 orang comel komen:

nurfatiha blacky said...

wah. comel header. untung sape dapat.hehe

sarah mohamad said...

memang susah nak faham citarasa orang. :D

Lissa said...

ala......nak header jugak boleh??? nak letak kat blog contest pulak:P *buat muka tak malu :P:P

Lissa said...

ala......nak header jugak boleh??? nak letak kat blog contest pulak:P *buat muka tak malu :P:P

Pae said...

bro header utk aku xde ke..create satu.......aku bukan reti sgt

Hafizzi Aziz said...

@nurfatiha : hihi..

Hafizzi Aziz said...

@sarah : betol tue sarah. susah betol nak faham citarasa orang kan. sebab tue x brani amik tempahan.

Hafizzi Aziz said...

@lisa : aik. ada blog contest? xckp pown.

Lieyly ︱ Alia said...

xpndai apa , pndai ah tuh apit ^^
cantik dah :)
insyaAllah , kalau leyh alia pjok jgk abh bg p ;)
tengss yupp :)

Hafizzi Aziz said...

@Alia : xdak la cantik macam bebudak pro buat. Ha nanti pujok la abah tue..

Lieyly ︱ Alia said...

janji cantik jgk ^^

tdi pon dah ckp , dia ckp tuh keja ja..dia nk soh msok tudm :/
tamau ~

Wanie said...

amboi pnye la cantik header..

apit ngan lebah mmg xleh dpisahkan ke? :)

Hafizzi Aziz said...

@alia : TUDM? hihi..orait la tue..bg jadi ganas sikit..

Hafizzi Aziz said...

@wanie : apit ngn lebah besfren..
trademark apit tue..bee..

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

sangat kreatif huhu,,,jeles nyew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...