Baca Entry Latest Nie Jugak!

27 June 2011

My Idola 2011 : Anonymous Hacker

salam blogger kepada semua blogger kat Malaysia..
hari ini apit nak buat satu entri khas..
entri ini khas buat anonymous..
apit bukan lah bermaksud memihak kepada anonymous..
yela..tempoh hari negara kita tercinta ini telah digodam..
apit tak nak story pasal tue..cerita tue pown dah lapok..
tapi apit berasa amat tertarik dengan anonymous..
anonymous sangat beretika dalam menjalankan misi..
kenapa apit cakap macam tue? tak sayang negara ke?
bukan macam tue..anonymous ini telah membuka mata banyak pihak..
dalam security dunia maya ini kita agak lemah juga..
anonymous telah membuka mata pihak security kita supaya lebih berjaga jaga..
dan apit amat tertarik dengan cara beliau menyampaikan misinya..
dia memberi warning terlebih dahulu sebelum menjalankan misinya..
bukan dia attack secara melulu..betol tak?
apit tak berapa tahu sangat pasal anonymous nie..
yang apit tahu dia merupakan idola apit tahun nie..
apit memang sangat sangat berminat dalam bidang hack nie..
dari dahulu lagi sangat berminat..
timbul minat nie masa apit tengok movie Hackers..tahun berapa ntah..
angelina jolie yang berlakon..korang google jer lah..
pastue movie Die Hard 4 jugak terdapat hacker..
sungguh teruja kot tengok movie tue..
apit dulu apply Enginnering Programming tapi tak tercapai..
apa yang dapat Engineering Electronic (Computer)..
nak google belajar hack pown agak memeningkan..
tapi belajar jugak sikit sikit..bukan niat hack nak buat naya kat orang..
tapi untuk menguji tahap kepandaian otak dalam bahasa komputer..
sungguh sungguh best kalo dapat faham bahasa komputer..
ahhhhh excited gila tulis entri ini..
ini hanya pendapat apit saja..maaf kalau menyinggung perasaan pihak lain..
abang anonymous..tolong ajar saya hack something boleh tak?
hihi..just kidding..babai!
:: jangan godam blog apit taw abang anonymous ::

I LOVE YOU ANONYMOUS..

Salam by Hafizzi Aziz

26 orang comel komen:

Enchik Nine said...

Ahaha... Kepada pemiat Anon, kalau letak nama tak letak anon korang suka tak???? Hehehe :D

my etech9[dot]com @ Enchik Nine

Cik Kay Jue said...

wah abg apit pun minat nak amk Enginnering Programming... same la kita.. minat tapi tak dapat.. sy pun amek electonic gak.. tapi dalam komunikasi..:)

Lieyly ︱ Alia said...

hahah . apit minat noh...
tpi teror kan depa..

Hafizzi Aziz said...

@Enchik Nine : suka kot..huhu..

Hafizzi Aziz said...

@Cik Kay Jue : eh belajar electronic jugak ye..kita geng..hihi

Hafizzi Aziz said...

@alia : tersangat2 lah terer..teruja..hahaha

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

jgn hack blog aku dah la bro ..keh keh

TeAqArH said...

cool...^_^

Hafizzi Aziz said...

@hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock : confirm dak kot. aku pown takot owg hack blog aku nie.hahaha..

Hafizzi Aziz said...

@TeAqArH : thanks taw..hihi

mohd sasuke said...

haha tergelak bace entri ni..terbaik la apit...

Hafizzi Aziz said...

@sasuke : kah3..aku lg la nak tergelak..

shida'R said...

fuhh! bahaya ni kalo dia dah da pndai hacker2 nnt hehe.. :P

nnt ajr shida pula apit hehe^^

Azhafizah[フィザ] said...

hai Anon..pasni misi ape lak?

Wanie said...

haha..idola?
nak jd hacker gak ke?
jangan tau..:)

Hafizzi Aziz said...

@shida : hahaha..apit pown bukan reti..kih3..

Hafizzi Aziz said...

@fiza : lepas nie nak attack blog fiza. jeng3..

Hafizzi Aziz said...

@Wanie : idola sangat2..nak jd hacker tp x mampu..
otak x boleh menjangkau lagi ke tahap tue..

wadud@duad said...

wow...
ni dah jadik macam pecinta wanita lak..
hehehe

Ola said...

eh..tp yg hack web2 malaysia bru2 ni bkn Dragon-force ke?huhuhu
p.s.x akut ke ngan anonymous??kih3:P

Hafizzi Aziz said...

@wadud@duad : pencinta wanita pown okay jugak. hihi.

Hafizzi Aziz said...

@Ola : haah..dragon force group..
tapi portal malaysia.gov anon yang buat..hihi..suka3!

alif haris said...

waahh abg anonymous macho lah .. haha :D

Azie Azman said...

hahaha..biar betul awk ni..
btw azie singgah ni =)

Hafizzi Aziz said...

@Azie Azman : kenapa x pecaya? hihi.. thanks singgah blog apit.

Nurul Ain Atikah said...

seronok ke jadi hacker? tanye je# :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...