Last updated!

27 June 2011

Review Filem Transformer 3 : Dark of the Moon

salam blogger kepada semua blogger kat Malaysia..
harap semuanya sihat sihat di samping keluaraga tercinta okay..
hari ini 27hb Jun 2011..tinggal lagi 2hari saja lagi..
apa yang 2 hari? jeng jeng jeng..
Transformer 3 : Dark of the Moon..
sapa peminat transformers angkat tangan? sayaaaaaa...
29 Jun 2011 akan muncul di pawagam movie nie..
sure apit akan pergi tengok punya..wajib!
dah lama kot tunggu movie nie..dari tahun lepas lagi..
hahaha..mari kita layan trailer movie ini dulu k!

TRAILER PERTAMA



TRAILER KEDUA


dah layan kan trailer kat atas..best tak?
sapa kata tak best memang buta teknologi..
apit suka grafik movie nie..wahh..excited kot!
tapi Megan Fox dah tak berlakon..sapa penggantinya?
naseb baik ada awek cun sebagai pengganti..dah la cun,seksi lak..
beliau adalah Rosie Alice Huntington-Whiteley..
lihat heroin transformer yang baru iaitu pengganti Megan Fox..

gambar kat bawah nie nak like banyak banyak kali boleh tak?
wow..wow..wow..terima kasih kepada Encik Google..
rupa rupanya dia nie model untuk Victoria's Secret..
nak tahu umur lak? umur dia 24 tahun..
apit lak 22 tahun..orait..boleh la tue nak ejas ejas..hahaha..

maaf atas gambar yang sangat hot ini..
jelita sangat..sampai nak sensored tak boleh..
apit dah try nak sensored tapi adobe photoshop tak bagi..
hahahahahaha..tipu ja..nak like sejuta kali..

so ramai ramai jom kita layan movie transformer nie..
duration movie ini 2 jam 32 minit..
walaupun lama, tapi confirm rasa sekejap saja..
ini berpandukan pengalaman pada transformer 1 dan 2..
jom jom jom kita tengok!

SELAMAT MENONTON!

Salam by Hafizzi Aziz

12 orang comel komen:

NasZ said...

tak sabar la nak tengok transformers 3..kalau tengok dalam 3D lagi syok..huhu..

MOHD NASER.com

Hafizzi Aziz said...

@NasZ : taw xpa..excited gila nie. khamis nie nak g tgk 3D..
jom join bro..hihi..

Amiirah-Cassan said...

wakaka , PS tak bagi cencored eh ? hehehe lawak2 , kekeke nak tengok !!!

Azhafizah[フィザ] said...

fiza nak book tiket online je la..kang kene bratur panjang kot..tak sabar nak tgk..rindu kat bumblebee~jom apit tgk wayang..apit banjer XD

Hafizzi Aziz said...

@Amiirah-Cassan : haah..PS ckp, "Sory,u cannot sensoreddis image coz awek nie cun beb!" hahaha..

Hafizzi Aziz said...

@Azhafizah[フィザ] : wajib punya kena beratur? ha apit blnja? aik..fiza la blnaja..xtaw2..

Jer ... said...

adeh . tertengok awek seksi -_o

PenDekAr LauT said...

Perghh...Trailer dah mantap.. Tu lum lagi nonton filem dia...

apik pehe said...

aaaa..tutop pale tutop pale..takleh tengok..hehe

Hafizzi Aziz said...

@Jer : kalau TER tengok xpe..x dosa..haha..

Hafizzi Aziz said...

@PenDekAr LauT : tue la pasal. x sabar tol nieh.

Hafizzi Aziz said...

@apik pehe : kalau tengok jangan berkelip ustaz ckp xpe..hahaha..