Baca Entry Latest Nie Jugak!

16 June 2011

1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida


:: Pendapat saya tentang Shida dan Blog Shida ::

TENTANG SHIDA
Seorang yang sangat-sangat baik hati bagi apit..
seorang yang suka warna biru macam apit jugak..
gadis yang datang dari negeri Perak..
banyak membantu apit dalam Nuffnang..
sangat-sangat terhutang budi dengan shida..
shida banyak support apit dalam dunia blog ini..
ada suatu hari pernah apit give up dalam Nuffnang..
tetapi shida suruh apit bersabar..ye sabar..
tengok lah hasil sekarang..BE running jer tak berhenti..
alhamdulillah..rezeki tidak ke mana..amin..
kan shida kan..jasa baik shida tidak akan dilupakan..
terima kasih shida...


TENTANG BLOG SHIDA
Blog shida diberi nama duniakushida.blogspot.com...
blog yang berwarna biru dan mempunyai burung beterbangan di atas header..
header yang cantik dan berwarna biru..
seakan-akan orang memegang payung di header..
mempunyai banyak tips dan tutorial..
blog ini jugak mempunyai Rank yang bes dalam Alexa..
semoga blog ini sentiasa berada di arena blog dan maju jaya..


TAG BLOGGER
aneng
lisa
manketa


Salam by Hafizzi Aziz

8 orang comel komen:

laskar pelangi said...

goodluck apit;)

Hafizzi Aziz said...

@laskar pelangi : thanks taw..hihi..

shida'R said...

tq apit :)
hehe..actly shida berasa malu dgn apit sbb aduhh jgn puji pujian terus shida jd malu hahaaa^^
ayat ngok ngek... :P
pape pun semua yg rapat dgn shida..shida agap dah mcm saudara..yelah saudara seislam ye dak?? hehe..tq so much! sbb apit adekn ruang tuk join GA shida..ni, Gudluck ok apit :)

wadud@duad said...

hahahaha...
gudluck bro..

Shah Iznan said...

goodluck

Hafizzi Aziz said...

@shida : nak malu apa nya shida..
hihihi..hope menang..hhihi..

Hafizzi Aziz said...

@wadud : thanks bro..hope menang..hihi..

Hafizzi Aziz said...

@shah : thanks taw bro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...