22 June 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU


hihi..apit join abg ben taw..
peace2..terbaikkkk...
nak join klik banner abg ben..

Salam by Hafizzi Aziz..

120 orang comel komen:

aqmalazmi said...

amboi makin femous lah apit pas nie..
aahahaahahah

FIZGRAPHIC said...

@aqmalazmi : xkan la sampai femes kot..hahaha..

Niena Muhammad said...

singgah kemari :)

http://www.my-shopping2u.com/

miss jambu said...

Singgah sini jom join segmen genk lak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

(bloglist)

ir yien 9897 said...

yien suka

meramai kan segmen abg ben

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mommy's Diary of Life said...

okeh.. mommy dh dtg melawat blk. menarik blog nih.. ;p
http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html?showComment=1308726789903#c8223854175157408972

MySaRaH said...

yeay sayer sudah singgah... terima kasih sudi singgah kt 'rumah' sayer.. ^_^ nice blog btw

ezza haniza said...

smart la owner and his blog :)

i follow sini

Lavender Lassie Roses said...

singgah kamoo punya blog,..cantekk! saya suka kaler biru.. blink2 plak.. :)

Sharifdez said...

datang nak promosi blog.

blog sharifdez

Leya said...

peace jugak..tq sebab sudi jengah blog ai..huhu

Unknown said...

singgah..

Anonymous said...

lepas neyh apit jd retiss lah^^

siti zarizza said...

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sri_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com/2011/06/segment-ben-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

*Peace :)

BeloG MTT said...

toinkkk toinkkk~ BeloG MTT

Lavender Lassie Roses said...

Saya datang Singgah sini.. :) Visit saya juge yer.. maaceh :)
http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Amin said...

jalan-jalan

http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

rafina mimi abdullah said...

http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty singgah sini ...=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alya Esprézzo™ said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

teynteyn the doll said...

teyn join jugak

http://teynteyndoll.blogspot.com/

misscha said...

Olla,

singgah dr segmen mr ben : meh terjah list blog.....

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nurul Hidayah said...

singgah cini dari blog abang ben..jom same2 promote..ehehe :)

http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadzirah Kamarazaman ( NK ) said...

woot2
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Wardah alisya said...

Dtg dr segmen APKPA

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mrs Ladsybirdluvone said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

farahin nasir said...

No 139 datang melapor dirik!

datang tinggalkan link.. :)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuRuL said...

hi..
am here..
:))

http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

s u a r a h e a R t y said...

salam singgah dr segmen APKPA~

http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Anonymous said...

hyeHYE ..

http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cik Pulau said...

menjalankan misi...menerjah rakan segmen...

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Prince said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

PapaMacho said...

Singgah sini dan follow.. TQ..

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

MISS NADYA said...

Nombo 41 memberi laporan..huhu..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Anonymous said...

same segmen :)

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

normala_ali said...

singgah sini.. jom pg rumah saya.. :)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

♥♥CiK LaLa's♥♥ said...

dtg singgah la pulak..:)

http://feruzmunirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown said...

salam,
nak promosi blog ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..jenguk kesini pulak..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

AKU said...

http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah sini =)

BeloG MTT said...

toinkkk toinkkk~ BeloG MTT

Unknown said...

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

jum promote-mempromote!!!

syira said...

mai mai singgah blog syira.. tee hee

http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alya Esprézzo™ said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

KuNanGKuNanG said...

salam kenal

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sunah Sakura said...

Datang sini nak promosi2...

Wordless Wednesday #8: AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU | Sunah Suka Sakura dot com

sailaaf said...

promosi anda hangat??

hehehe...jom2 datang sini:

http://sailaaf.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
salam singgah

Unknown said...

terjah sini n promote :D

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown said...

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Dah dtg singgah :)

si cantik sally said...

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

terjah sini

haha said...

hye :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown said...

Salam

endurance betul....

saya tinggalkan url jemput jenguk saya

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown said...

singgah sini..blog ni best.selalu dtg sini tengok tutorial..

http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhamad Syafiq said...

dari segmen APKPA..


http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Baiz Mamat said...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Irrahady said...

hai..join jugak
http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

-✿Ayu✿- said...

dtg sini!
http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sofea Lang said...

=)))

http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown said...

singgah sini :)

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Prince said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Zul De Alexis said...

datang sini,,
http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

BERT said...

salam singgah segmen bro ben

http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

misscha said...

Olla,

singgah dr segmen mr ben : meh terjah list blog.....

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

maszmadi said...

singgah sini

http://maszmadi.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

anumuchan said...

singgah2~
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Turtleman said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

si cantik sally said...

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sama2 terjah

nurulain1011 said...

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Baiz Mamat said...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhamad Syafiq said...

dari segmen APKPA..


http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

anez zamri said...

http://sweetlikewhat.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

haha said...

hye :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaki Wayang said...

Seranggggg...hehehe..bukan seranglaaa...http://informations-the.blogspot.com/
singgah yerrrr

hadifar-fyda said...

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

* Rosita * said...

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

salam kenal

http://mienkarim.blogspot.com/ said...

saya singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mrs Ladsybirdluvone said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

suzialfredshin said...

Posted :D

http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown said...

Salam

endurance betul....

saya tinggalkan url jemput jenguk saya

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Anonymous said...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sunah Sakura said...

Datang sini nak promosi2...

http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/wordless-wednesday-8-aku-promosi-kau.html

hadifar-fyda said...

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

~syue syada~ said...

http://syuesyada.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown said...

toin toin

Segmen Promosi

Colourful Life said...

jln2 waktu petang huhu

Anonymous said...

singgah...

http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

suzialfredshin said...

SInggah :D

http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kancil 8349 said...

menariknya interface blog nie....jom singgah ke blog...

http://kancil8349.blogspot.com/

ZIPPO MILLER said...

uiiii meriah gile..dtg dari sagmen BA

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PiekaSahaja said...

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html?showComment=1308731239147#c7655922769816417226

miss jambu said...

Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

jom join segmen genk lak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

(bloglist)

Golden Rose said...

terjah dari APKPA...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

salam singgah follow²

Anonymous said...

singgah...

http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

yasmine danny said...

Promote2!!!!~~~
wow~~~ cun laa bLoG Niee...
cayyaLah...
LiKe GiLer!! ^^

Jom B'Tandang ke tmpat sy yep.

http://hebohyasminedanny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

p/s: t blh ajar tntg photogh. n magics of it. =)

Unknown said...

i'm here
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mumui said...

hi.. saya singgah sini... jom p blog saya...
jom ke blog saya

Someone said...

http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html terjah sini (:

ShidaShahidah said...

Terjah !!

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Someone said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fyna ahmad said...

fyna singgah sini.
dari segmen abg ben.

http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ashraf Jalil said...

singgah dari segmen BA!

http://www.ashrafjalil.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Small tony said...

mama singgah gak walau dah terlambat

http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nanti singgahlah balik yer
ada kupon pizza dan mcd tau

Amin said...

singgah sini

http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

Unknown said...

i'm here
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nana riduwan said...

maaf nana lambat..jom saling memPROMOTE.. :)

http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown said...

datang jugak walaupun terlewat..huhu

http://themrizzo.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

-✿Ayu✿- said...

dtg dgn rombongan cik kiah...

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown said...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

kalau dah singgah blog pakcik,
terima kasih~
pakcik buat entri khas sat lagi naa


=)


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alia Natasha said...

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


alia datang juga walalupun tempoh lawatan sudah tamat T__T soorry , tadi tak online pegi lain . huhu

Nasz said...

tak sempat join..salam kenal..

jemput ke blog saya...

MOHD NASER.com

Colourful Life said...

mlm2 ni, jln2 cari rakan..

Colourful Life said...

mlm2 ni, jln2 cari rakan..

zarul farhana said...

xsmpt nk join

BiNtaNg HaTi said...

huhuhu...ketinggalan keretapi...but better late than never...:)

http://www.nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

idafirdausi said...

hey, saya datang jenguk blog kamu. feel free to hit me back yeah :).meet new friends :)"
Inspire of life

Wanie Wonek said...

follow n singgah sini. nice blog

http://waniewonek.blogspot.com