Last updated!

22 June 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU


hihi..apit join abg ben taw..
peace2..terbaikkkk...
nak join klik banner abg ben..

Salam by Hafizzi Aziz..

120 orang comel komen:

aqmalazmi said...

amboi makin femous lah apit pas nie..
aahahaahahah

Hafizzi Aziz said...

@aqmalazmi : xkan la sampai femes kot..hahaha..

niena shopping2u said...

singgah kemari :)

http://www.my-shopping2u.com/

genkconer said...

Singgah sini jom join segmen genk lak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

(bloglist)

ir yien 9897 said...

yien suka

meramai kan segmen abg ben

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Shehan Ismail said...

okeh.. mommy dh dtg melawat blk. menarik blog nih.. ;p
http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html?showComment=1308726789903#c8223854175157408972

MyLara Sarah Cullen said...

yeay sayer sudah singgah... terima kasih sudi singgah kt 'rumah' sayer.. ^_^ nice blog btw

i'm ezza haniza said...

smart la owner and his blog :)

i follow sini

Lavender Lassie Roses said...

singgah kamoo punya blog,..cantekk! saya suka kaler biru.. blink2 plak.. :)

Sharif Dez said...

datang nak promosi blog.

blog sharifdez

Leya said...

peace jugak..tq sebab sudi jengah blog ai..huhu

Rahmad said...

singgah..

Lieyly ︱ Alia said...

lepas neyh apit jd retiss lah^^

mate saya bulat said...

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com/2011/06/segment-ben-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

*Peace :)

BeloG MTT said...

toinkkk toinkkk~ BeloG MTT

Lavender Lassie Roses said...

Saya datang Singgah sini.. :) Visit saya juge yer.. maaceh :)
http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku-amin said...

jalan-jalan

http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

Mrs.Yie said...

http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty singgah sini ...=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

teynteyn the doll said...

teyn join jugak

http://teynteyndoll.blogspot.com/

misscha said...

Olla,

singgah dr segmen mr ben : meh terjah list blog.....

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

**NH-Nurul Hidayah** said...

singgah cini dari blog abang ben..jom same2 promote..ehehe :)

http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadzirah K. said...

woot2
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alisya said...

Dtg dr segmen APKPA

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

farahin nasir said...

No 139 datang melapor dirik!

datang tinggalkan link.. :)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuRuL said...

hi..
am here..
:))

http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

s u a r a h e a R t y said...

salam singgah dr segmen APKPA~

http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aienhashimm said...

hyeHYE ..

http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cik pulau said...

menjalankan misi...menerjah rakan segmen...

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

PapaMacho said...

Singgah sini dan follow.. TQ..

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadya O'Conner said...

Nombo 41 memberi laporan..huhu..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaa Dabri said...

same segmen :)

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

normala_ali said...

singgah sini.. jom pg rumah saya.. :)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ said...

dtg singgah la pulak..:)

http://feruzmunirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said...

salam,
nak promosi blog ni

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..jenguk kesini pulak..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sukma Bintara said...

http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah sini =)

BeloG MTT said...

toinkkk toinkkk~ BeloG MTT

[fArAh aLiAs] said...

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

jum promote-mempromote!!!

syira said...

mai mai singgah blog syira.. tee hee

http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

KuNanGKuNanG said...

salam kenal

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sunah Sakura said...

Datang sini nak promosi2...

Wordless Wednesday #8: AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU | Sunah Suka Sakura dot com

sukasuki said...

promosi anda hangat??

hehehe...jom2 datang sini:

http://sailaaf.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

azam said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
salam singgah

saiazuan said...

terjah sini n promote :D

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fara said...

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Dah dtg singgah :)

si cantik sally said...

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

terjah sini

haha said...

hye :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

not irene said...

Salam

endurance betul....

saya tinggalkan url jemput jenguk saya

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Jahidih Saili said...

singgah sini..blog ni best.selalu dtg sini tengok tutorial..

http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhamad Syafiq said...

dari segmen APKPA..


http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr.Baiz said...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ady said...

hai..join jugak
http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

-✿Ayu✿- said...

dtg sini!
http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sofea Lang said...

=)))

http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

~HanAlia said...

singgah sini :)

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

selendang merah said...

datang sini,,
http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

TWEETY BERT said...

salam singgah segmen bro ben

http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

misscha said...

Olla,

singgah dr segmen mr ben : meh terjah list blog.....

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

maszmadi said...

singgah sini

http://maszmadi.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

アヌム ちゃん said...

singgah2~
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

si cantik sally said...

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sama2 terjah

said...

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr.Baiz said...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhamad Syafiq said...

dari segmen APKPA..


http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

SweetLikeWhat said...

http://sweetlikewhat.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

haha said...

hye :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaki Wayang said...

Seranggggg...hehehe..bukan seranglaaa...http://informations-the.blogspot.com/
singgah yerrrr

hadifar-fyda said...

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

* Zaleta * said...

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

salam kenal

amiena said...

saya singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Zinnirah Humaira said...

Posted :D

http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

not irene said...

Salam

endurance betul....

saya tinggalkan url jemput jenguk saya

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nikaviolet said...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sunah Sakura said...

Datang sini nak promosi2...

http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/wordless-wednesday-8-aku-promosi-kau.html

hadifar-fyda said...

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

~syue~ said...

http://syuesyada.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Rai said...

toin toin

Segmen Promosi

Carl id said...

jln2 waktu petang huhu

eddie yustin said...

singgah...

http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

Zinnirah Humaira said...

SInggah :D

http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ums Niza said...

menariknya interface blog nie....jom singgah ke blog...

http://kancil8349.blogspot.com/

ZIPPO MILLER said...

uiiii meriah gile..dtg dari sagmen BA

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PiekaSahaja said...

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html?showComment=1308731239147#c7655922769816417226

genkconer said...

Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

jom join segmen genk lak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

(bloglist)

Golden Rose said...

terjah dari APKPA...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

azam said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

salam singgah follow²

eddie yustin said...

singgah...

http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

yasmine danny said...

Promote2!!!!~~~
wow~~~ cun laa bLoG Niee...
cayyaLah...
LiKe GiLer!! ^^

Jom B'Tandang ke tmpat sy yep.

http://hebohyasminedanny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

p/s: t blh ajar tntg photogh. n magics of it. =)

SiBudakKurus said...

i'm here
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mumui said...

hi.. saya singgah sini... jom p blog saya...
jom ke blog saya

missunguviolet said...

http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html terjah sini (:

Cda CdOot said...

Terjah !!

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fyna said...

fyna singgah sini.
dari segmen abg ben.

http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ashraf Jalil said...

singgah dari segmen BA!

http://www.ashrafjalil.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mama shifa said...

mama singgah gak walau dah terlambat

http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nanti singgahlah balik yer
ada kupon pizza dan mcd tau

aku-amin said...

singgah sini

http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

SiBudakKurus said...

i'm here
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nana riduwan said...

maaf nana lambat..jom saling memPROMOTE.. :)

http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr iZzo (^^,) said...

datang jugak walaupun terlewat..huhu

http://themrizzo.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

-✿Ayu✿- said...

dtg dgn rombongan cik kiah...

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю said...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

kalau dah singgah blog pakcik,
terima kasih~
pakcik buat entri khas sat lagi naa


=)


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alia Natasha said...

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


alia datang juga walalupun tempoh lawatan sudah tamat T__T soorry , tadi tak online pegi lain . huhu

NasZ said...

tak sempat join..salam kenal..

jemput ke blog saya...

MOHD NASER.com

Carl id said...

mlm2 ni, jln2 cari rakan..

Carl id said...

mlm2 ni, jln2 cari rakan..

zarulfarhana said...

xsmpt nk join

BiNtaNg HaTi said...

huhuhu...ketinggalan keretapi...but better late than never...:)

http://www.nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cik Ida said...

hey, saya datang jenguk blog kamu. feel free to hit me back yeah :).meet new friends :)"
Inspire of life

wanie wonek said...

follow n singgah sini. nice blog

http://waniewonek.blogspot.com