Baca Entry Latest Nie Jugak!

03 February 2012

Okay! Fine! Kau Jer Yang Terbaikk..Aku Tak Macam Kau Kan!

salam blogger dan salam sejahtera korang semua..wahh tajuk entry..haha..comel la plak doodle atas nie kan..ahahha..korang kenal ke sapa yang doodle apit tue pegang? tak kenal? takper..aku nak korang dengar dulu lah music kat bawah nie.. aku nak korang dengar music bawah nie dengan earfon korang..terbaeekkk...


dah dengar music atas tue? itu dipanggil DUBSTEP.. nama glemer jejaka atas tue adalah SKRILLEX..eh kejap2..thanks kepada membe aku Famy Mosh yang memperkenalkan genre nie kat aku. Love it lah bro. terbaeekkk..korang tahu apa itu dubstep? jom kita baca bawah nie. chaloooo...
Dubstep ialah satu genre tarian muzik elektronik yang berasal dari London Selatan, United Kingdom. Bunyi keseluruhan telah digambarkan sebagai "ketat bergelung produksi dengan talian bass hangat dan corak drum yang berkumandang, sampel yang dipotong, dan vokal kadang-kadang".
ha kalau korang still tak faham gak, pandai2 lah korang google yek..okay music nie mcm sesuai untuk pub @ clubing lah..tapi kalau layan sorang2 sambil drawing best gak..cer korang try..apit siap pasang kat keta lagi sambil drive..kah3..serius best doe..ala2 techno gitu..tapi bukan techno okay! DUBSTEP. diulangi, DUBSTEP!


kalau korang nak dengar music2 Skrillex nie yang lain kan, korang boleh pergi website dia terus kat SINI..korang klik lah album mana yang korang nak dengar..memang music dia agak kasar dan ganas sikit..tapi apit suka layan music camnie..tak gitu cik Lyssa Faizureen..kita serupa kan..hahaha..so lyssa, kita xyah layan screamo dah la..kita layan Dubstep lak eyh..peace..babai. assalamualaikum.

KALAU NAK CARI, TAIP JER SKRILLEX @ DUBSTEP KAT YOUTUBE
BANYAK LAGU YANG DIA DAH COVER KE DUBSTEP


10 orang comel komen:

Anonymous said...

hi??

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

aku pun lyn dubsteps! but more to slow dubsteps laa...skrillex ni pernah dengar kt mulut orang je, belum dengar sendiri lagi...
gorillaz is the best dubsteps setakat ni!

Citra NaniZam said...

Assalamualaikumm apit.. cantiknya doodle sape tu namanya skrillex...

wow mang ohsem hasil seni apit.. ada can tak kak citra nak dapat doodle dari apit :)

Mie Hishamuddin said...

memang comel doodle tu tak nafikan =)

Lyssa Testing said...

Perghhh.. sempoi gilerrr lahhh Dubstep !! I loikeeee :DD

fatin amalina husna said...

mcm best je..husna dahlar minat lagu yg rncak2 cmnie..

khairul said...

kita serupa

Nyamuk Terbang said...

style suka lgu2 mcm nie

hazz death said...

sedap bro.. wahhh.. thanks for sharing! :D

Are_Rull said...

whoa!cun..arul pn ske lyn lagu2 gni..terbaekk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...