Last updated!

10 February 2012

Ghost Rider 3D la Pulak

KLIK GAMBAR DI ATAS UNTUK

ANIMASI DAN SOUND DI LAPPY KORANG!
salam blogger dan salam sejahtera kat korang..
korang pernah tengok Ghost Rider 1 tak?
kalau korang pernah tengok, korang kena tengok GR 2 lah
pasal apa? sebab Ghost Rider kali nie adalah dalam 3D okay..
tajuk Ghsot Rider kali nie adalah " Spirit of Vengeance"
tarikh akan ditayangkan adalah pada 17th February 2012..
so korang jangan lupa nak tonton wayang movie nie okay..
kalau korang klik di atas tue, korang dapat saksikan animasi dan sound berkumandang di lappy anda..
kalau korang boleh terus ke SINI utk trailer atau wallpaper 


okay tue jer nak share ngan korang..hope enjoy!
babai korang..assalamualaikum..

3 orang comel komen:

Gary Asip said...

macam nak pegi tengok je citer ni... huhuhu~..

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

macam best. xp tu la tajuk ghost plak kan. haha

Azhafizah[フィザ] said...

cool muvee ni