Baca Entry Latest Nie Jugak!

03 February 2012

Ada Kuiz Kesihatan Untuk Korang! Wajib Jawab!

salam blogger dan salam sejahtera korang semua..
okay hari nie jom kita men jawab2 soalan jom..
soalan atau kuiz nie utk uji korang pasal kesihatan..
berpaa banyak korang tahu pasal kesihatan diri nie? 
ha yang bakal2 doktor boleh la nak testing jawab..huhu..

1. korang masuk dulu ---> NESTLE NUTRIVIA
2. korang tekan button START. Contoh kat bawah nie.

3. Pastue korang boleh pilih kategory mana yang korang nak.

4. Lepas pilih category tadi, korang boleh start jawab soalan.

5. korang jawab hingga abes taw. Nanti korang akan dapat markah.
6. Kalau korang lambat nak jawab soalan tue semua, camnie jadinya.

SELAMAT MENCUBA!

7 orang comel komen:

^_^ Zaza Nur Iman said...

nice..nak cuba la..

Nyamuk Terbang said...

dh try :)

Azhafizah[フィザ] said...

cambest..nanti boleh try

Aisyah Ahmad said...

cam best je.nak try jugak la,tak dapat hadiah ke?hehehe

Citra NaniZam said...

nak try gak ler..

apit jika sudi singgah ya..

http://citrananizam.blogspot.com/2012/02/freebies-dari-mereka.html

poohrist said...

macam best lah...
nak try.

fieda said...

nak try la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...